Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Sover du?

Udsnit fra nyhedsmailen den 25/9 2018.

Her i fuldmånens skær er jeg egentlig ikke speciel træt, selvom jeg ikke sover ret mange timer, og egentlig sover jeg heller ikke særlig tungt de to nætter. Sådan har jeg nærmest altid haft det ved fuldmåne, såvidt jeg husker. Men inden jeg slappede af i det, kunne jeg vende og dreje mig en million gange, og blev vildt irriteret over jeg ikke kunne sove. Nu ved jeg det er sådan, og har det fint med det. Nogle gange tager jeg 25 dråber Chamonilla comp. og ellers slapper jeg bare af og er i det. Måske du kan bruge mine tips, hvis den gamle måne også holder dig vågen.

Har du andre gode råd til os, der ikke sover så meget i fuldmånensskær, så skriv dem her på bloggen. Takker på forhånd.

Dortea

(Hvis du ikke kan se det du skriver med det samme på bloggen, så er det fordi det først kommer til syne når siden opdateres, og det bliver den 2 gange om dagen.)

Efterlad en kommentar