Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Spændende kvinder. JV avis artikel 9/2 2019

Det var med stor spænding jeg cyklede til Super Brugsen lørdag den 9. februar 2019.

For første gang i lang tid, hvad jeg sagt ja til et interview med den famøse overskrift “Spændende kvinder” og “min” artikel skulle være den første i rækken. Jeg må sige, jeg er glad, nu kan du jo læse og se, hvad du syntes…

Efterlad en kommentar