Spirituel coach holdstart 18. sep. 2021

Uddannelsen er til dig:

 • Der vil have gode gennemprøvede redskaber til din spirituelle vækst.
 • Mærke udvikling i hele din krop, ånd og sjæl.
 • Der vil hjælpe dine egne klienter.

Glem ikke den spirituelle coach uddannelse klæder dig godt på, hvis du vil være selvstændig – og leve af dét du brænder for.

Uddannelsen er en kombination af to fysiske mødedage og seks online kursusdage. Vi lærte under Covid-19 at det fungerede rigtig godt, at vi mødtes online. Det kræver blot at du har en Pc med kamera og lyd.

På modul 1 mødes vi fysisk på Fanø. Det gør vi også på modul 8. Modul 2, 3, 4, 5, 6 og 7 er online på Zoom.

Vil du udforske din intuition –

og blive bedre til at lytte til den og bruge den?

 

Måske er du en af dem, der sidder i et job, som du ved, ikke er det rigtige for dig. Eller er du hende, der bare venter på det rigtige tidspunkt til, at du tør gå selvstændig?

Er du hende, så brug uddannelsesforløbet til at blive klar. Du kan ikke undgå at finde ind til helt nye sider og værdier af dig dig – Det kan ikke undgåes. Jeg og hele holdet er med dig hele vejen. Og – samtidig vil du også finde ind til din Genizone og HVAD dét præcis er du kan hjælpe andre med. Din er nemlig noget ganske særlig, din livserfaring har gjort dig til den du er i dag.

Din livserfaring kan vi sammen transformere ind til din Genizone.

Se hvad tidligere kursister siger:

“Endnu en gang må jeg bare sige Wauw hvor er jeg taknemlig for, at jeg valgte at dykke endnu dybere ned i arbejdet med intuition, coaching og livsprincipper og ‘bare’ det at blive endnu klogere på mig selv.
Jeg har tidligere deltaget på Dortea’s uddannelser, og hver gang er der nye indsigter, nye vinkler og nye tilgange til det at arbejde med personlig udvikling, spiritualitet og samtalen.
Dortea har på sin helt egen unikke måde formået st forme en uddannelse, hvor jeg har fået redskaber til at blive endnu mere skarp til at bruge min intuition – både i mine samtaler i klinikken og privat.
Uddannelsen er til dig, der ønsker et trygt sted at arbejde med din intuition og din personlige rejse. Og det er uddannelsen til dig, der vil være spirituel coach med et helt specielt touch.
Tak for det og tak for dig, Dortea”

Tina Tungelund Kristensen

TKZ-skolen.dk

“Når du går i gang med uddannelsen som spirituel coach hos Dortea, siger du ja til en fantastisk indre og helende udviklingsproces på fuld skrue. Du siger ja til at lære nye sider af dig selv, og til at kende og lærer at give slip på det du ikke har brug for ved at indflette Dorteas livsprincipper i din hverdag.

For mig har det været en rejse tilbage i tiden, hvor jeg har fået ryddet op i mine gamle fastlåste mønstre og hvor jeg i dag er landet i min nutid som et nyt menneske fuld af gå på mod, glæde og lyst til at leve livet på min måde. Det har givet mig modet til at tro på at alt er muligt, hvis blot jeg lytter til min intention og følger mine drømme for min fremtid. Alt er som det skal være.

Af hjertet tak, Dortea for små kærlige “puf”, masser af humor og lærerigt indhold i undervisningen som meditation, sjælshealing, hjertevarmere, fra A til B, spejlinger, pauseknappen.”

Sussie Lindholm

Den spirituelle coach uddannelse byder på:

Modul 1 – Selvkærligheds-modulet. Lørdag den 18. sep. 2021

Denne dag mødes vi fysisk på Fanø.

Det gør vi også på modul 8. Modul 2, 3, 4, 5, 6 og 7 er online på Zoom.

Vigtigheden af at finde din egen resursekilde, og hvordan du holder din energi i topform. Du skal ind til din kerne, ind til din power. Når du ikke længere står i vejen for dig selv, kan du meget lettere finde din retning. Sammen finder vi ud af, hvad dine første skridt skal være for, at du kan gå de næste.

Meditation, indre ro og bevægelse er nøgleordene.

Modul 2 – Spejl-modulet. Lørdag den 16. okt. 2021

Vi ser på, hvordan du kan bruge din egen sjæls historie i forståelsen af det, din klient kommer med. Spejling er et fantastisk redskab, både i dit eget indre arbejde, men også sammen med din klient.

Vi går i dybden med Livsprincipperne: Spejling og Hjertevarmerne.

Modul 3 – Selvtillids-modulet. Lørdag den 20. nov. 2020

Find den absolut bedste måde at se dig selv på. Forstå hvorfor du gør som du gør og hvordan du kan vækste. Du får redskaber til at lede og guide – uden at være autoritær. Vi taler om, og arbejder med den fantastiske effektive sjælshealing, i første omgang er den til dig selv så du kan begynde at løfte din vibration bevidst. På modul 6 dykker vi ned i Sjælshealingen, så du også kan bruge den til dine kaniner.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Hesteviskeren og Pauseknappen.

Modul 4 – Visions-modulet. Lørdag den 11. dec. 2021

På dette modul får du den visionære brille på, dem der ser langt og ser på, hvordan du kan lytte til din intuition, så du kan hjælpe dig selv, og din klient med at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi gennemgår de 4 væsensled i auraen, og taler om “hvor det kommer fra”.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Fra A til B

Modul 5 – Helikopter-modulet. Lørdag den 15. jan. 2022

Du får redskaber til at se udfordringer og situationer fra forskellige perspektiver. For at træffe gode beslutninger er det vigtigt at kunne se flere sider af samme sag.

Fra modul begynder du så småt at være klar til øve-kaniner. Du må gerne sætte tid af til at øve med 2-3 øve-kaniner, ikke kun hvis du ønsker at kunne tilbyde spirituel coaching til klienter efter endt uddannelse, men fordi gennem øvningen får du det hele meget bedre ind i dine celler. Vi husker følelser langt bedre end noget andet.

Vi går i dybden med Livsprincipperne: Firkantshandlingen, og Din have, min have.

Modul 6 – Sjælshealing-modulet. Lørdag den 19. feb. 2022

Spirituelle coaching er så meget mere end spørgeteknikker, det er en dialog fra sjæl til sjæl.

På dette modul arbejder vi meget med intuitiv indføling, og hvordan du kan være kanal for healings energien. Sjælshealing er yderst effektivt til både børn og voksne uanset, hvilken udfordring de kommer med.

Og – denne dag handler også om at mærke ind på den åndelige verdens energi. Ikke afdødekontakt (det er en overbygning på coach uddannelsen), men at turde lytte kærligt og ærligt til det din sjæl hvisker om.

Fra modul 6 til modul 8, vil det være en rigtig god ide, at du hjemme, sætter tid af til at øve med 2-4 øve-kaniner om måneden, ikke kun hvis du ønsker at kunne tilbyde spirituel coaching efter endt uddannelse, men fordi gennem øvningen får du det hele meget bedre ind i dine celler. Vi husker følelser langt bedre end noget andet.

Modul 7 – Vibrations-modulet. Lørdag den 19. marts 2022

Du vil opdage, at du langt fra behøver at have været i klientens sted, eller have gået samme vej for at kunne hjælpe. Universet har matchet jer, dét er der en højere mening med, og din opgave er at forblive observerende, og opmuntrende i din egen energi – mens klienterne er i deres.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Vibrationstrappen.

Fra modul 6 til modul 8, vil det være en rigtig god ide, at du hjemme, sætter tid af til at øve med 2-4 øve-kaniner om måneden. Ikke nødvendigvis de samme øve-kaniner, gerne nye.

Modul 8 – Synligheds-modulet. Lørdag den 23. april 2021

Din indre styrke hjælpes frem i lyset. Har du lyst til at holde foredrag, eller bare kunne tale fra hjertet så andre kan mærke dig, så glæd dig til at stå i din lyskegle – pladsen er din.

Du får forslag og redskaber til at steppe op, op i vibration, op på scenen. Du har nu en form for plan eller strategi, der er let at følge – uanset hvilken retning du vil.

Der er  ingen test – bare rolig. Du ved, selv hvem du er og hvad du kan. 

Ud over de 8 lørdage får du også:

 • En skøn afslappende meditation, der støtter op om din proces.
 • De to fysiske kursusdage optages på lydfil, så du kan genlytte eller følge med, hvis du er forhindret i fremmøde.
 • De seks online kursusdage optages på Zoom, så du kan gense eller følge med, hvis du er forhindret i fremmøde.
 • 3 personlige Skype-supervision sessioner à 50 minutter med mig i løbet af uddannelsen, hvor vi dykker ned i det du ønsker.
 • 2 gruppe-fjernhealinger undervejs på uddannelsen.
 • En lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og holde kontakten mellem modulerne.
 • De Livsprincipper vi gennemgår på uddannelsen får du også på video.
 • Du bliver en vigtig del af holdet som bliver på 8-12 deltagere. Jeg fornemmer, hvornår holdet er fyldt.

Matcher vi to?

Du må meget gerne udfylde match skemaet og sende det til mig, inden du klikker på JA TAK!

Se hvad tidligere kursister siger:

Lotte Precht:

Yvonne Luff Gottfredsen:

“Endnu et fantastisk kursus hos Dortea er snart slut.

Mit ønske, da jeg tilmeldte mig kurset Spirituel Coach, var at højne min intuition, få en bedre fornemmelse og forstå de beskeder der kommer.

Igennem kurset har vi arbejdet med meditation og forskellige Livsprincipper bl.a. firkantshandlingen, min have din have og hjertevarmerne – det har i den grad højnet min intuition og forståelse.

Et kursus der byder på mange forskellige redskaber, som man kan bruge i alle sine gøremål.

Tak for endnu en god læring Dortea . Tak for din måde at undervise på – skarp- humørfyldt og berigende.”

Bente Boel

BeBo’s Alternativ 

Holdstart lørdag den 18. sep. 2021:

Betalt samlet 27.000,-  8 kursusdage: 2 fysiske kursusdage optaget på lydfiler, 6 kursusdage optaget på Zoom, 3 x 50 min. 1:1 supervision online, lukket Facebookgruppe, Livsprincipperne på video.

Plus du får også det helt vildt vigtige online kurset: De 7 Skridt til succes i din egen virksomhed (værdi 3.499,-).

Early Bird rabat: Betal samlet senest 1. juni 2021 og spar 3.000,-

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Eller betal i rater:

Ratebetaling = 30.000,- Der er ingen Early-Bird rabat på ratebetaling.

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding + 5 rater à 5.000 ,- der opkræves på faktura.

Dine fakturaer til ratebetalingen modtager du efterfølgende på mail:

 • 5.000 til betaling den 1. okt. 2021
 • 5.000 til betaling den 1. nov. 2021
 • 5.000 til betaling den 1. dec. 2021
 • 5.000 til betaling den 1. jan. 2022
 • 5.000 til betaling den 1. feb. 2022

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk`s handelsbetingelser her

Susanne Andersen Madsen:

“Jeg meldte mig til uddannelsen til spirituel coach hos Dortea, for ligesom at runde nogle hjørner af fra mange års personlig udvikling – og rejsen slutter bestemt ikke her, men har i den grad sat endnu mere fokus på hvor vigtigt det er, at stå stærkere i sit eget lys og hermed højne sin intuition og kunne vælge fra og til på livets vej. Dette især udefra de 3 efterhånden stærkt integrerede kerneord, der bare er blevet en vigtig del i alt hvad jeg foretager mig.

At nå hertil hvor jeg er i dag er også ved brug af de fantastiske værktøjer uddannelsen har givet mig, som livsprincipperne, sjælshealing, hjertevarmere, meditation og i den grad at løfte sig selv og sin energi.

Personligt har jeg haft utrolig stor glæde af redskabet og viden omkring det at flytte sig fra A til B, og ikke blive for længe i “offerrollen” når man møder “støj” på livets vej. Jeg er også blevet endnu mere bevidst om min retning nu og hvad det er jeg vil.

Jeg har også taget spirituel healer uddannelse og deltaget på flere workshop hos Dortea, som underviser på hendes egen fantastiske måde, hun er skarp og god formidler på samme tid, samtidig med der er masser af humor, nærvær og super god energi/karma tilstede i undervisningen.

TAK for dig Dortea”

Susanne Madsen

www.livs-blomsten.dk

JA TAK! Jeg vil med på uddannelsen til spirituel coach.