Leder du efter en uddannelse, hvor du kan udvikle dig i krop, ånd og sjæl?

Vil du udfolde din intuition og clairvoyante evner?

Så er du landet på rette sted!

Du kan møde nogle af de skønne kursister ved at klikke på deres billeder.

Har du spørgsmål til dem, eller mig giver du bare lyd.

Hele kursusbeskrivelsen får du her på siden.

Det er vigtig du går vejen til at vække din sjæls potentiale i dit eget tempo.

Du behøver ikke at droppe alt du har lige nu for, at hoppe ud i det nye lige på én gang. Jeg har selvfølgelig set nogen starte op med egen virksomhed, umiddelbart efter de har taget uddannelse hos mig. For dem var det deres sandhed.

De skippede deres lønjob med én gang, og startede op i deres nye solovirksomhed med stor succes. De fleste trapper dog ud af deres lønjob og ind i deres egen virksomhed over et års tid.

Ønsker du at skrifte job, starte op som selvstændig og tilbyde din hjælp gennem spirituel coaching behøver ikke lægge hele din indsats kun et sted. Du kan sagtens have din indtægt flere steder i opstarten. Spirituel coach er et godt fundament.

Tina Tungelund Kristensen skriver:

“Endnu en gang må jeg bare sige Wauw hvor er jeg taknemlig for, at jeg valgte at dykke endnu dybere ned i arbejdet med intuition, coaching og livsprincipper og ‘bare’ det at blive endnu klogere på mig selv.
Jeg har tidligere deltaget på Dortea’s uddannelser, og hver gang er der nye indsigter, nye vinkler og nye tilgange til det at arbejde med personlig udvikling, spiritualitet og samtalen.
Dortea har på sin helt egen unikke måde formået st forme en uddannelse, hvor jeg har fået redskaber til at blive endnu mere skarp til at bruge min intuition – både i mine samtaler i klinikken og privat.
Uddannelsen er til dig, der ønsker et trygt sted at arbejde med din intuition og din personlige rejse. Og det er uddannelsen til dig, der vil være spirituel coach med et helt specielt touch.
Tak for det og tak for dig, Dortea”

TKZ-skolen.dk

Bente Boel skriver:

“Endnu en fantastisk kursus ved Dortea er snart slut.

Mit ønske, da jeg tilmeldte mig kurset Spirituel Coach,  var at højne min intution,  at få en bedre fornemmelse og forstå de beskeder der kommer.

Igennem kurset har vi arbejdet med forskellige løsninger via bla. firkantshandlinger , meditation,  min have din have, hjertevarmere og livsprincipperne – hvilket i den grad har højnet min intuition og forståelse.

Et kursus der byder på mange forskellige redskaber, som man kan bruge i alle sine gøremål.

Tak for endnu en god læring Dortea . Tak for din måde at undervise på – skarp- humørfyldt og berigende.

Bente Boel”

BeBo’s Alternativ 

Sussie Lindholm skriver:

“Når du går i gang med uddannelsen som spirituel coach hos Dortea, siger du ja til en fantastisk indre og helende udviklingsproces på fuld skrue. Du siger ja til at lære nye sider af dig selv, og til at kende og lærer at give slip på det du ikke har brug for ved at indflette Dorteas livsprincipper i din hverdag.

For mig har det været en rejse tilbage i tiden, hvor jeg har fået ryddet op i mine gamle fastlåste mønstre og hvor jeg i dag er landet i min nutid som et nyt menneske fuld af gå på mod, glæde og lyst til at leve livet på min måde. Det har givet mig modet til at tro på at alt er muligt, hvis blot jeg lytter til min intention og følger mine drømme for min fremtid. Alt er som det skal være.

Af hjertet tak, Dortea for små kærlige “puf”, masser af humor og lærerigt indhold i undervisningen som meditation, sjælshealing, hjertevarmere, fra A til B, spejlinger, pauseknappen.”

Er du også typen, der gerne vil hjælpe andre – og dig selv?

Kender du følelsen af indre glæde, når du har hjulpet andre til at se deres verden mere klar, eller har du et indre “kald” for at hjælpe andre?

Så, kender du sikkert også følelsen af, at det er lettere at hjælpe andre, end det er at hjælpe dig selv. Du ved kun alt for godt, du ville have godt af lidt selvkærlighed. Du gør det bare ikke det der skal til. Sådan har mange hjertearbejdere det. Det skal vi have ændret på – lige nu. Når du kender, og folder, din egen kerne ud har du meget lettere ved at hjælpe andre.

Clairvoyance og intuition bliver en helt naturlig del af uddannelsen, og hvordan du kunne tænke dig at bruge det, aftaler du og jeg i dine personlige skype-sessioner. Den clairvoyante samtale er ikke kun for de få udvalgte, det er for dig, der vil gøre en forskel – både for dig selv og andre.

Denne spirituelle rejse er for dig, der vil dybere ind i din essens, blive bedre til at fornemme og lytte til din intuition. Du er velkommen uanset om du aldrig har fornemmet “noget som helst” eller allerede har taget mange spirituelle skridt. Du skal bare virkelig have lyst til 8 måneder, der kommer til at ændre dit syn på livet, på dig selv og at du kan, hvad du vil.

Programmet for uddannelsen er tætpakket, bl.a. med Livsprincipperne. Jeg har udvalgt 12 forskellige, de er hver især redskaber, metoder du selv kan leve efter, og som du kan hjælpe andre med at leve efter. Når vi arbejder med Livsprincipperne på en helt ny, og meget intensiv måde, rykker og løfter det din intuition. Du kommer til at kunne stille ind på dig selv og andre, og kunne guide og coache så du ikke længe undre dig over, hvor det kommer fra.

Har du lyst? Uddannelsen kan bliver den, der hjælper dig til endnu mere kontakt med den åndelige verden. Jeg giver dig redskaberne og teknikken og så er det op til dig, hvor meget du dykker ned i den del af træningen. Universet, din skytsengel, dine åndelige vejledere og dem der er gået i forvejen, er der alle for, at hjælpe dig i takt med du folder dig og dine evner ud.

Stil dig selv to af livets essentielle spørgsmål:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er meningen med mit liv?

Spørgsmålene kan især bruges når du vil finde ind til hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig. Du behøver ikke at kunne spå for at finde svarene, men at kunne bruge din intuition fremmer processen. Det kan jeg hjælpe dig med at finde ind til. Kender du dine svar?

Spirituel Coach 

Har du endnu ikke hørt om Livsprincipperne, skal du glæde dig til 12 fantastiske redskaber du kan bruge til din egen vækst, eller til dine klienter. Kender du allerede livsprincipperne fra en tidligere uddannelse, kan jeg love dig, de bliver foldet ud og brugt på helt nye måder.

Et af de 12 Livsprincipper hedder “Kerneord” . Du kan her se videopræsentationen:

Spirituel coaching er kærligt, indsigtsgivende og særdeles intuitiv. Ja, naturligvis vil dine clairvoyante indfølingsevner og intuition blomstre i takt med du folder dig ud, andet er næsten uundgåeligt.

Holdstart lørdag den 19. sep. 2020.

Først lader du dig selv op, og så giver du videre – det er vigtigt, du er vigtig.

“Da jeg tilmeldte mit spirituel coach uddannelsen hos Dortea, var det i en søgen efter noget meningsfuldt. I livet – i mig selv. Fra modul til modul kom der nye dimensioner og opdagelser om mig selv og mine tankerne.

Jeg har fundet ud af, hvordan jeg ved brug af de fantastiske livsstilsprincipper som hjertevarmere, meditation din/min have og indre GPS kan løfte mig selv og min energi.

Jeg troede midtvejs i uddannelsen at jeg vidste, hvad jeg skulle med mit liv, men Dortea fik virkelig åbnet mit hjerte og min sjæl hviskede – endelig kunne jeg høre den.
Nu er der kun én vej for mig og det er videre i denne retning.

TAK for dig Dortea. Tak for din energi, tro og herlige humør kærligst Mette Sørensen”

…………………….

Du får redskaber

så du kan hjælpe både dig selv, børn og voksne.

Er du hende, der ofte føler sig total drænet for energi? Måske dropper din energi når du er sammen med bestemte mennesker eller fordi du har et job, eller kollegaer, der overhovedet er dit match. Hvis du kender det, så har du virkelig brug for at lære, hvordan du beholder, eller endnu vigtigere, hvordan du lader din energi op.

Er du hende, der har prøvet forskelligt uden, at have fundet den helt store passion, eller sidder du i et job, hvor du ikke rigtig føler dig på rette hylde? Eller er du hende, der ikke får lov til at udfolde sig på sin arbejdsplads, og har en kæmpe bunke opgaver som bare slet ikke er dig, og når du forsøger at tale med din leder om det, så kan du nærmest fornemme, hvordan dine forslag falder larmende til jorden, kender du det?

 • På den spirituelle coach uddannelse får du redskaber til, hvordan du lander i det, der er dig, og du får lært at sige både til og fra så det føles godt.

Er du måske hende, der er solo-selvstændige og ofte drukner i listen af markedsføringsopgaver, der skal gøres for at holde strømmen af kunder kørerende? Eller har angsten for overhovet, at turde sætte i gang med det du virkelig brænder for, holdt dig tilbage? Det er rigtig ærgerligt for mange prognoser mener, fremtiden er de små innovative autentiske virksomheder og iværksættere.

 • Du får redskaber, du kan bruge i adskillige situationer og kombinationer.

 

 

 

 

 

 1. Angsten for succes kan være en af grundene til, du ikke kommer i gang med at hjælpe dig selv og andre.
 2. Frygten for at fejle holder mange tilbage. Vi skal turde fejle, vi skal ikke være perfekte.
 3. Manglende tro på dig selv, gør at du ikke flytter dig, eller får spurgt om hjælp. Du skal bare vide, at du ikke, og jeg gentager, du skal ikke have alle svarene.

På den spirituelle coach uddannelsen får du øvelser, der løfter din intuition så du kan fornemme, hvilke spørgsmål din klient har brug for du stiller.

 

 

 

 

 

Det menes at hver 4. dansker har stress!

Det dur da ikke. Alt for mange mennesker føler sig stressede, pressede, ensomme og kede af det. Hovedårsagen er ofte manglende overblik og vanestyrede negative mønstre. Med de redskaber og den selvindsigt du får som spirituel coach, bliver du rigtig god til at dykke ned i det, der føles tungt og umuligt, så du sammen med klienten kan vende det, for at få det lyse og positive flow frem.

Jeg tror ikke på positiv tænkning flytter ret meget alene, så på uddannelsen arbejder vi med meget mere end tankens kraft, vi handler.

En god spirituel coach drives af nysgerrighed, empati og interesse frem for fordømmende adfærd, hvilket er det vi ofte er drevet af, når vi ikke er selvkærlige. Du vil lære, hvordan du stiller spørgsmål der åbner og uddyber, så følelser går fra stilstand og modstand til flow og lethed. Jeg ved, at du vil elske at arbejde med det.

På uddannelsen kommer du bl.a. til at udforske:

Modul 1 – Selvkærligheds-modulet. Lørdag den 19. sep. 2020

Vigtigheden af at finde din egen resursekilde, og hvordan du holder din energi i topform. Du skal ind til din kerne, ind til din power. Når du ikke længere står i vejen for dig selv, kan du lettere finde din retning. Sammen finder vi ud af, hvad dine første skridt skal være for, at du kan gå de næste.

Meditation, indre ro og bevægelse er nøgleordene.

Modul 2 – Spejl-modulet. Lørdag den 17. okt. 2020

Vi ser på, hvordan du kan bruge din egen sjæls historie i forståelsen af det, din klient kommer med. Spejling er et fantastisk redskab, både i dit eget indre arbejde, men også sammen med din klient.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Spejling.

Modul 3 – Selvtillids-modulet. Lørdag den 14. nov. 2020

Find den absolut bedste måde at se dig selv på. Forstå hvorfor du gør som du gør og hvordan du kan vokse. Du får redskaber til at lede og guide uden at være autoritær. Vi taler om, og arbejder med den fantastiske effektive sjælshealing, i første omgang er den til dig selv så du kan begynde at løfte din vibration bevidst.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Hesteviskeren og Pauseknappen.

Modul 4 – Visions-modulet. Lørdag den 12. dec. 2021

På dette modul får du den visionære brille på, og ser på hvordan du kan lytte til din intuition, så du kan hjælpe dig selv, og din klient, med at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi gennemgår de 4 væsensled i auraen, og taler om “hvor det kommer fra”.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Fra A til B

Modul 5 – Helikopter-modulet. Lørdag den 16. jan. 2021

Du får redskaber til at se udfordringer og situationer fra forskellige perspektiver. For at træffe gode beslutninger er det vigtigt at kunne se flere sider af samme sag.

Vi går i dybden med Livsprincipperne: Firkantshandlingen, og Din have, min have.

Modul 6 – Sjælshealing-modulet. Lørdag den 13. feb. 2021

Spirituelle coaching er så meget mere end spørgeteknikker, det er en dialog fra sjæl til sjæl. På dette modul arbejder vi meget med intuitiv indføling, og hvordan du kan være kanal for healings energien. Sjælshealing er yderst effektivt til både børn og voksne uanset, hvilken udfordring de kommer med.

Og – denne dag handler også om at mærke ind på den åndelige verdens energi.

Fra modul 6 til modul 8, vil det være en god ide, at du hjemme, sætter tid af til at øve med 2-4 øve-kaniner, ikke kun hvis du ønsker at kunne tilbyde spirituel coaching efter endt uddannelse, men fordi gennem øvningen får du det hele meget bedre ind i dine celler. Vi husker følelser langt bedre end noget andet.

Modul 7 – Vibrations-modulet. Lørdag den 13. marts 2021

Du vil opdage, at du langt behøver at have været i klientens sted, eller have gået samme vej for at kunne hjælpe. Universet har matchet jer, det er der en højere mening med, og din opgave er at forblive observerende, men opmuntrende i din egen energi mens klienterne er i deres.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Vibrationstrappen.

Modul 8 – Synligheds-modulet. Lørdag den 17. april 2021

Din indre styrke hjælpes frem i lyset. Har du lyst til at holde foredrag, eller bare kunne tale fra hjertet så andre kan mærke dig, så glæd dig til at stå i din lyskegle – pladsen er din. Du får redskaber til at steppe op, op i vibration, op på scenen. Du har nu en form for plan eller strategi, der er let at følge uanset hvilken retning du vil.

Ud over de 8 fysiske lørdage får du også:

 • En skøn afslappende meditation, der støtter op om din proces.
 • Alle 8 fysiske mødedage optages på lydfil, så du kan genlytte eller følge med, hvis du er forhindret i fremmøde.
 • 3 personlige Skype-supervision sessioner à 50 minutter med mig i løbet af uddannelsen, hvor vi dykker ned i det du ønsker.
 • 2 fjernhealinger undervejs på uddannelsen. Datoerne frigives 14 dage før, og kan bruges igen og igen.
 • En lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, eller komme med kommentarer mellem modulerne.
 • De Livsprincipper vi gennemgår på uddannelsen får du også på video.

 

 

 

 

 

100% garanti. 
Hvis du beslutter dig for at denne uddannelse alligevel ikke er noget for dig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra din registreringsdato, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt uddannelsen endnu ikke er startet.

Er du klar til ny vibration?

Den spirituelle coach uddannelse er til dig, der vil leve i harmoni med dig selv og din energi ressource, samtidig med at du “smitter” eller hjælper dem omkring dig. Når du er i højere vibration “smitter” det af på dine nærmeste, og dine klienter.

Vil du fortsætte dit liv som hidtil, eller er du klar til massiv ændring?

Du bliver som spirituel coach i stand til at vende helt hjem til din sjæls kerne, så du kan være den person du ønsker at være til glæde for dig selv, dine medmennesker og eventuelle klienter. Du vil modtage redskaber til at løfte, støtte og heale dig selv med, så du stoppe kampene i dig selv. Du vil få redskaber så du kan balancere i alt det du møder i livet lige fra alle dine relationer, til din arbejdsplads, og ikke mindst dit parforhold.

Du bliver gladere og lever i en højere vibration af flow.

 • Spirituel coach er ikke kun en titel, det er en øjenåbner og en livsstil.

Du vil i takt med du bliver bedre til at forstå dig selv og måden du reagere på, opdage at din intuition kontinuerligt bliver skærpet.

Alt bliver mere meningsfyldt jo dybere du forstår dig selv –

og dine klienter, når du vælger at arbejde med spirituel coaching professionelt.

Hvem er du?

1. Du er allerede massør, coach, terapeut, rådgiver, HT`er, mentor, akupunktør, zoneterapeut, kostvejleder, clairvoyant, medie, yogalære, på vej i en uddannelse eller arbejder på en eller anden måde med mennesker.

*

2. Eller vil du gerne lære dine egne ressourcer bedre at kende, så er den spirituelle coach uddannelsen til dig. Uddannelser er et step op i din nye energi.

Har du tidligere taget en spirituel uddannelse hos mig, kan du se den spirituelle coach som en overbygning:

 • Er du fx. spirituel healer giver coach uddannelsen dig fantastiske redskaber til den spirituelle samtale.
 • Er du allerede spirituel mentor, spirituel rådgiver eller sjælshealer kender du flere af Livsprincipperne, men der vil helt sikkert komme til at se på dem med nyere og skarpere øjne og mere intuitivt.

Kombinationen af samtale, rådgivning, sjælshealing og coaching er kommet for at blive – og vokse sig endnu større.

Du skal kun melde dig til uddannelsen, når du virkelig er seriøs med, at du personlig ønsker større indre ro, balance, flow og mere energi. Du forpligter dig ikke til at hjælpe andre end dig selv – men… du kommer nok alligevel til at smitte din omverden når du finder din dybere positive kerne.

Bonus: Online kurset 7 skridt til succes med din egen virksomhed

Uanset om du allerede har en solovirksomhed eller ej, om du vil arbejde med klienter eller ej, så er onlinekurset: De 7 skridt super spændende fordi det giver dig en højere bevidsthed om, hvem du er og hvad du kan.

Vil du, eller overvejer du, på et tidspunkt at blive soloselvstændig, så hjælper De 7 skridt dig bl.a. til at finde ud af, hvad du helt præcis vil arbejde med, hvem din målgruppe er, og hvordan dine kunder kan få øje på dig og det du kan hjælpe dem med.

Du behøver ikke deltage på onlinekurset, eller have lyst til at drive din egen virksomhed for, at tage imod dette bonus tilbud som De 7 skridt er. Onlinekurset er blot et ekstra bonus til dig.

Du skal ville arbejde med dig selv og tage ansvar for det.

Du modtager på modul 8 et smukt certifikat. Den spirituelle coach uddannelsen ikke en certifikatuddannelse i noget, der kommer til at ligge og samle støv i din skuffe. Det er en uddannelse, hvor du henter noget frem i dig, som allerede er der. Jeg hjælper dig med at vække dine iboende kræfter, så du kan gå den vej du er sat på jorden for at gå.

Der er ingen eksamen, ingen test, ingen ubehageligt pres. Alle universelle love er i spil, og Karmaloven virker. Du yder det bedste du kan, og modtager det bedste du kan.

Hele uddannelsen tages i et samlet forløb over 8 moduler. Det meste forgår faktisk hjemme i stuen hos dig i dit tempo, når du har tid. Hjemmeopgaverne er meditation, refleksion, bevægelse, kreativitet og øve-opgaver. Fra modul 6 frem til modul 8 skal du gerne have 3 øve-kaniner mellem hver modul. Ved at øve dig får du Livsprincipperne og det vi gennemgår på uddannelsen meget bedre ind i dine celler.

De 8 fysiske mødedage er på Fanø. De fysiske mødedage optages så de kan genlyttes, eller lyttes til hvis du er forhindret i fremmøde. Kombinationen af hjemmestudie/træning og fysiske mødedage ved jeg fra tidligere uddannelser virker rigtig godt.

Igennem uddannelsen vil du modtage 2 fælles fjernhealinger, så du kan rense og slippe det i dig du har brug for, for derefter at fylde dig med ny energi og bedre flow. Det er helt naturligt at der kommer bumps og ubehag undervejs, men du vil også opdage, at når du vælger at reagere på en ny måde føles resultaterne meget lettere.

Når du, ikke er i flow vil dit liv føles som tungt, besværligt, uoverskueligt, drænende, selvsaboterende, støjende og fattigt på mange måder.

Når du, er flow vil du føle dig roligere og alligevel energifyldt. Du vil mærke tilliden til det, der sker i livet sker så du kan samle din nødvendige erfaring op undervejs. Du vil leve ud fra din sjæls kerne og indre stemme, og opleve rigdom på nye måder du ikke tidligere havde turde tro på. Du får:

 • Klarhed – Med klarhed over der hvor du står lige nu, ser alt lysere ud.
 • Strategi – Med strategi kan du udtænke og planlægge den rigtige strategi så tingene sker.
 • Inspiration – Du vil i den grad føle dig inspireret til, at leve dit liv på højeste vibration og i flow til glæde både for dig om dine omgivelser.

Hvem er jeg så?

 

 

 

 

 

Egentlig er jeg bare mig, og har skabt mig et job og et liv, hvor jeg gør det jeg virkelig holder af. Jeg har gjort min passion, som er at se muligheder og potentialer i andre, til min levevej. Klinikken på Fanø startede jeg i 2001, og i Dragør fra 2014. Jeg har været selvstændig siden 1996, dengang så jeg muligheder i heste som ofte var opgivet af andre.

Jeg går altid efter det, der driver mig og vækker noget i mig, og er blevet rigtig god til at slippe det der ikke beriger min sjæl. Jeg har uddannet spirituelle rådgivere, mentore, healere og clairvoyant rådgivere siden 2006 . Jeg er selv uddannet clairvoyant konsulent hos nu afdøde Gertrud Berlon i 2001, og Master Business Coach fra Manning Inspire, plus har meget andet erhvervserfaring som jeg trækker med ind i uddannelsesforløbet. Her kan du læse mere om, hvad jeg ellers tidligere har arbejdet med.

Healing, intuition og flow er altid med i mine sessioner og nu vil jeg gerne give det videre til dig.

Det praktiske:

 • Undervisningen på de fysiske dage er fra 11.00 til 16.30.
 • Vi mødes i Helsehuset på 1.sal, 6720 Nordby Fanø.
 • Du kan med fordel parkere din bil på Esbjerg-siden, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.
 • Medbring en frokost-madpakke (kan lægges i køleskabet). Jeg byder på eftermiddagskaffe med lidt sødt til.
 • Medbring indesko og noget at skrive med.
 • Kommer du langvejs fra og ønsker overnatning på Fanø, er det let at finde en billig overnatning.
 • Der er max. 12 deltagere på holdet.

Er vi to et match?

 

 

 

 

 

Inden du, betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så sender du mig dit matchskema til: kontakt@dortea.dk, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller på Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Holdstart sep. 2020:

Betalt samlet 27.000,-  8 kursusdage, 8 lydfiler, 3 x 50 min. 1:1 supervision online, Facebookgruppe, Livsprincipperne på video og online kurset De 7 Skridt (værdi 2500,-).

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Eller betal i rater:

Ratebetaling = 30.000,-

8 kursusdage, 8 lydfiler, 3 x 50 min. 1:1 supervision online, Facebookgruppe, Livsprincipperne på video og online kurset De 7 skridt (værdi 2.500,-).

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding + 5 rater à 5.000 ,- der opkræves på faktura.

Dine fakturaer til ratebetalingen modtager du efterfølgende på mail:

 • 5.000 til betaling den 1. okt. 2020
 • 5.000 til betaling den 1. nov. 2020
 • 5.000 til betaling den 1. dec. 2020
 • 5.000 til betaling den 1. jan. 2021
 • 5.000 til betaling den 1. feb. 2021

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk`s handelsbetingelser her

Andre betalingsmuligheder:

Dit jobcenter eller din A-kasse kan evt. være mulige medspillere for dig, men vær opmærksom på bevillingen og papirarbejdet  kan være langsommelig. Den spirituelle coach uddannelse kan være netop det kærlige skub du har brug for, når du er klar til at arbejde med dig selv.

Bruttolønsordning:

En interessant mulighed for at lade skat hjælpe dig med at få uddannelsen billigere. Måske kan det hjælpe dig. Der er nogle betingelser der skal overholdes, men tal endelig med din arbejdsgiver om muligheden. Det kan godt betalte sig! Se yderlig på: Skat.dk her

 

 

 

 

 

 

 

 

Susanne Andersen Madsen:

“Jeg meldte mig til uddannelsen som spirituel coach hos Dortea, for ligesom at runde nogle hjørner af fra mange års personlig udvikling – og rejsen slutter bestemt ikke her, men har i den grad sat endnu mere fokus på hvor vigtigt det er, at stå stærkere i sit eget lys og hermed højne sin intuition og vælge fra og til på livets vej. Dette især udefra de 3 efterhånden stærkt integrerede kerneord, der bare er blevet en vigtig del i alt hvad jeg foretager mig.

 

At nå hertil hvor jeg er i dag er også ved brug af de fantastiske værktøjer uddannelsen har givet mig, som livsprincipperne, sjælshealing, hjertevarmere, meditation og i den grad at løfte sig selv og sin energi.

Personligt har jeg haft utrolig stor glæde af redskabet og viden omkring det at flytte sig fra A til B, og ikke blive for længe i “offerrollen” når man møder “støj” på livets vej. Jeg er også blevet endnu mere bevidst om min retning nu og hvad det er jeg vil.

Jeg har også taget spirituel healer uddannelse og deltaget på flere workshop hos Dortea, som underviser på hendes egen fantastiske måde, hun er skarp og god formidler på samme tid, samtidig med der er masser af humor, nærvær og super god energi/karma tilstede i undervisningen.

TAK for dig Dortea”