Leder du efter en uddannelse, hvor du kan udvikle dig i:

  • krop, ånd og sjæl?

Vil du udfolde din intuition og clairvoyante evner?

Så følg med på mit nyhedsbrev, der fortæller jeg når jeg har næste spirituelle uddannelse.

“Endnu en gang må jeg bare sige Wauw hvor er jeg taknemlig for, at jeg valgte at dykke endnu dybere ned i arbejdet med intuition, coaching og livsprincipper og ‘bare’ det at blive endnu klogere på mig selv.
Jeg har tidligere deltaget på Dortea’s uddannelser, og hver gang er der nye indsigter, nye vinkler og nye tilgange til det at arbejde med personlig udvikling, spiritualitet og samtalen.
Dortea har på sin helt egen unikke måde formået st forme en uddannelse, hvor jeg har fået redskaber til at blive endnu mere skarp til at bruge min intuition – både i mine samtaler i klinikken og privat.
Uddannelsen er til dig, der ønsker et trygt sted at arbejde med din intuition og din personlige rejse. Og det er uddannelsen til dig, der vil være spirituel coach med et helt specielt touch.
Tak for det og tak for dig, Dortea”

TKZ-skolen.dk

“Når du går i gang med uddannelsen som spirituel coach hos Dortea, siger du ja til en fantastisk indre og helende udviklingsproces på fuld skrue. Du siger ja til at lære nye sider af dig selv, og til at kende og lærer at give slip på det du ikke har brug for ved at indflette Dorteas livsprincipper i din hverdag.

For mig har det været en rejse tilbage i tiden, hvor jeg har fået ryddet op i mine gamle fastlåste mønstre og hvor jeg i dag er landet i min nutid som et nyt menneske fuld af gå på mod, glæde og lyst til at leve livet på min måde. Det har givet mig modet til at tro på at alt er muligt, hvis blot jeg lytter til min intention og følger mine drømme for min fremtid. Alt er som det skal være.

Af hjertet tak, Dortea for små kærlige “puf”, masser af humor og lærerigt indhold i undervisningen som meditation, sjælshealing, hjertevarmere, fra A til B, spejlinger, pauseknappen.”

“Endnu en fantastisk kursus ved Dortea er snart slut.

Mit ønske, da jeg tilmeldte mig kurset Spirituel Coach,  var at højne min intution,  at få en bedre fornemmelse og forstå de beskeder der kommer.

Igennem kurset har vi arbejdet med forskellige løsninger via bla. firkantshandlinger , meditation,  min have din have, hjertevarmere og livsprincipperne – hvilket i den grad har højnet min intuition og forståelse.

Et kursus der byder på mange forskellige redskaber, som man kan bruge i alle sine gøremål.

Tak for endnu en god læring Dortea . Tak for din måde at undervise på – skarp- humørfyldt og berigende.

Bente Boel”

BeBo’s Alternativ 

Susanne Andersen Madsen:

“Jeg meldte mig til uddannelsen som spirituel coach hos Dortea, for ligesom at runde nogle hjørner af fra mange års personlig udvikling – og rejsen slutter bestemt ikke her, men har i den grad sat endnu mere fokus på hvor vigtigt det er, at stå stærkere i sit eget lys og hermed højne sin intuition og vælge fra og til på livets vej. Dette især udefra de 3 efterhånden stærkt integrerede kerneord, der bare er blevet en vigtig del i alt hvad jeg foretager mig.

 

At nå hertil hvor jeg er i dag er også ved brug af de fantastiske værktøjer uddannelsen har givet mig, som livsprincipperne, sjælshealing, hjertevarmere, meditation og i den grad at løfte sig selv og sin energi.

Personligt har jeg haft utrolig stor glæde af redskabet og viden omkring det at flytte sig fra A til B, og ikke blive for længe i “offerrollen” når man møder “støj” på livets vej. Jeg er også blevet endnu mere bevidst om min retning nu og hvad det er jeg vil.

Jeg har også taget spirituel healer uddannelse og deltaget på flere workshop hos Dortea, som underviser på hendes egen fantastiske måde, hun er skarp og god formidler på samme tid, samtidig med der er masser af humor, nærvær og super god energi/karma tilstede i undervisningen.

TAK for dig Dortea”