Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Spirituel coach

Leder du efter en uddannelse, hvor du kan udvikle dig i krop, ånd og sjæl?

Vil du udfolde din intuition og clairvoyante evner? Så er du landet på rette sted!

Holdet som starter 10. aug. 2019 er fuld-booket. Jeg regner med at starte et nyt hold til september 2020. Følg med på nyhedsbrevet, så er du altid fuld opdateret.

Det er vigtig du går vejen i dit eget tempo. Du behøver ikke at droppe alt du har lige nu for, at hoppe ud i det nye lige på en gang. Jeg har selvfølgelig set nogen gøre det, efter de har taget uddannelse hos mig. For dem var det deres sandhed. De skippede deres lønjob med en gang, og startede op i det nye med stor succes. Men de fleste trives bedst med at gå vejen skridt for skridt.

Ønsker du at skrifte job, starte op som selvstændig og tilbyde din service med spirituel coaching behøver ikke lægge hele din indsats kun et sted. Du kan sagtens have din indtægt flere steder i opstarten. Når du ved, hvad du skal tjene i total, er det ofte meget lettere at skrue og justerer på tingene hen ad vejen efterhånden som du får din erfaring og ekspertise.

Er du også typen, der gerne vil hjælpe andre?

Kender du følelsen af indre glæde, når du har hjulpet andre til at se deres verden mere klar, eller har du et indre “kald” for at hjælpe andre?

Så, kender du sikkert også følelsen af, at det er lettere at hjælpe andre, end det er at hjælpe dig selv. Du ved kun alt for godt, du ville have godt af lidt selvkærlighed. Du gør det bare ikke, og sådan har mange hjertearbejdere det. Det skal vi have ændret på – lige nu. Når du kender og folder din egen kerne ud, har du meget lettere ved at hjælpe andre.

Clairvoyance og intuition bliver en helt naturlig del af uddannelsen, og hvordan du kunne tænke dig at bruge det, aftaler du og jeg i dine personlige skype-sessioner. Clairvoyance er ikke kun for de få udvalgte, det er for dig der vil gøre en forskel.

Denne spirituelle rejse er for dig, der vil dybere ind i din essens, blive bedre til at fornemme og lytte til din intuition. Du er velkommen uanset om du aldrig har fornemmet “noget som helst” eller allerede har taget mange spirituelle skridt. Du skal bare virkelig have lyst til 8 måneder, der kommer til at ændre dit syn på livet, dig selv og at du kan, hvad du vil.

Programmet for uddannelsen er tætpakket, bl.a. med Livsprincipperne. Jeg har udvalgt 12 forskellige, de er hver især redskaber, metoder du selv kan leve efter, og som du kan hjælpe andre med at leve efter. Når vi arbejder med Livsprincipperne på en helt ny, og meget intensiv måde, rykker og løfter det din intuition. Du kommer til at kunne stille ind på dig selv og andre, og kunne guide og coache så du ikke længe undre dig over, hvor det kommer fra.

Et af de 12 Livsprincipper hedder “Kerneord”. Du kan her se videopræsentationen:

Har du lyst, så bliver uddannelsen også bliver den, der hjælper dig til endnu mere kontakt med den åndelige verden. Jeg giver dig redskaberne og teknikken og så er det op til dig, hvor meget du dykker ned i den del af træningen.Universet, din skytsengel, dine åndelige vejledere og dem der er gået i forvejen, er der alle for, at hjælpe dig i takt med du folder dig og dine evner ud.

Har du tidligere været med på en af mine store uddannelser (clairvoyant rådgiver, spirituel mentor, spirituel rådgiver) kan jeg tilbyde dig en ekstra rabat på 5.000,- fordi du ganske enkelt fortjener det, og fordi dit vibrationsarbejde er med at sprede smil og god energi. Det har verden brug for. Der er brug for dig.

To af livets essentielle spørgsmål er:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er meningen med mit liv?

Spørgsmålene kan især bruges når du vil finde ind til hvem du er og hvad der er vigtigt for dig, du behøver ikke at kunne spå for at finde svarene, men at kunne bruge sin intuition fremmer processen. Alt for mange mennesker kender slet ikke svarene. Gør du?

Spirituel Coach uddannelse.

Har du endnu ikke hørt om Livsprincipperne, skal du glæde dig til 12 fantastiske redskaber du kan bruge til din egen vækst, eller til dine klienter. Kender du allerede livsprincipperne fra en tidligere uddannelse, kan jeg love dig, de bliver foldet ud og brugt på helt nye måder.

Spirituel coaching er kærligt, indsigtsgivende og særdeles intuitiv. Ja, naturligvis vil dine clairvoyante indfølingsevner og intuition blomstre i takt med du folder dig ud, andet er næsten uundgåeligt.

Holdstart sep. 2020.

En af kursister, der har taget uddannelse helt for sin egen skyld, siger om livsprincipperne:

“Alle mine samtaler er blevet så meget dybere, jeg elsker det”

Først lader du dig selv op, og så giver du videre – det er vigtigt, du er vigtig.

“Laila Marie Lund. Det er svært at sætte ord på, hvad man får ud af en uddannelse ved Dortea, for det skal bare opleves! Som der var én der så rigtigt beskrev det engang, så er der et liv før og efter mødet med Dortea. Noget af det jeg har fået ud af Sjælshealeruddannelsen er hvordan man helt konkret kan komme dybere og længere i en samtale, i stedet for at vade rundt i det samme, uden retning. Værktøjer til at bringe energi og lys på de skygger og udfordringer vi alle render rundt med. Det er bare sindssygt spændende, og jeg vil anbefale alle der er åbne for forandring, at tjekke Dortea ud. Hun tager én med på en rejse man godt gider at med på! ;)”

…………………….

“Tusind tak for i dag.
Jeg har brugt hele hjemturen på at indtale memo med forslag og brudstykker til 3 forskellige meditationer! OG så fik jeg sådan en lyst til at skrive et eventyr. Om en lille fe der bor langt inde i skoven oppe i et træhus i det højeste træ, hun elsker at være ved rasle bækken der løber gennem skoven og der er selvfølgelig også en enhjørning med!
Jeg ved ikke hvad er sker med mig!?

Forsat rigtig god weekend til alle jer, det her er en livsrejse af de helt store!

Susanne”

…………………….

“Uddannelsen har reddet mig fra mig selv. Jeg havnede ofte i ”sorte huller” og har aldrig rigtig følt glæde som i helt ind i hjertet glæde. Via modulerne og 1:1 sessioner har jeg fået værktøjer som sendte mig på en indre livsrejse. Det har gjort, at jeg har fundet mig selv og min indre glæde. Jeg kan slet ikke få armene ned.

Jeg har lært at identificere når den negative spiral begynder, og hvordan jeg skal få vendt spiralen om inden jeg havner nede i det sorte hul. Mit liv er på alle områder så meget anderledes og bedre i dag.

Det har været super at være med i et gruppe-forløb med så dejlige med-kursister. Vi har kunne støtte og hjælpe hinanden. Og ikke mindste grint sammen.

Vores underviser Dortea er utrolig dygtig til hendes fag og måden at formidle det på. Hun forstår at skabe et trygt rum, og rumme alle kursisterne og det vi kommer med. Hun er meget vis og der kommer så mange guldkorn ud af den fantastiske kvinde.

TAK fordi du oprettede denne uddannelse.

Bedste hilsner Lene Olsen”

Vidnesbyrd fra Kathrine Halkjær Uglebjerg:

Vil du noget mere i livet og vil du blive skarpere i din virksomhed. Eller vil du have redskaber til at blive mester i at nyde livet og højne din selvkærlighed, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage en spirituel uddannelse hos Dortea. Hun er skarp, udfordrende og skubber dig til dit max, men på en kærlig måde. Og uanset om du vil bruge det professionelt eller til din egen selvudvikling, kan jeg love dig at det bliver en gave for livet.

TAK for dig, kære Dortea.

De kærligste hilsner fra

Kathrine og  www.klinikuglebjerg.dk

Tidligere:

Siden 2006 har jeg udbudt flere lange uddannelsesforløb her på dortea.dk. Først kom uddannelsen til clairvoyant rådgiver, så kom spirituel rådgiver, derefter spirituel mentor, og den 2. marts 2019 afsluttede sjælshealerne deres uddannelse.

Healing

På healingsfronten sker der også nyt. Healings uddannelserne er typisk over tre gange. Tidligere uddannede jeg i Therapeutic Touch og Spirituel healing, den næste healing uddannelse bliver Flow Energy healing.

Nu:

Der kommer hele tiden mere og mere på mine uddannelser, det er en helt naturlig spirituel vækst. Intet kan stå stille, i alle tilfælde ikke for mig. Nu er paletten af Livsprincipperne, der efterhånden er så finpudsede og gennemtestede, at de sammen med andre effektive redskaber samlet skal kaldes: Spirituel coach.

Du får redskaber

så du kan hjælpe både dig selv, børn og voksne.

Er du hende, der ofte føler sig total drænet for energi? Måske dropper din energi når du er sammen med bestemte mennesker eller fordi du har et job, eller kollegaer, der overhovedet er dit match. Hvis du kender det, så har du virkelig brug for at lære, hvordan du beholder, eller endnu vigtigere, hvordan du lader din energi op.

Er du hende, der har prøvet forskelligt uden, at have fundet den helt store passion, eller sidder du i et job, hvor du ikke rigtig føler dig på rette hylde? Eller er du hende, der ikke får lov til at udfolde sig på sin arbejdsplads, og har en kæmpe bunke opgaver som bare slet ikke er dig, og når du forsøger at tale med din leder om det, så kan du nærmest fornemme, hvordan dine forslag falder larmende til jorden, kender du det?

 • På den spirituelle coach uddannelse får du redskaber til, hvordan du lander i det, der er dig, og du får lært at sige både til og fra så det også føles godt.

Er du måske hende, der er solo-selvstændige og ofte drukner i listen af markedsføringsopgaver, der skal gøres for at holde strømmen af kunder kørerende? Eller har angsten for overhovet, at turde sætte i gang med det du virkelig brænder for, holdt dig tilbage? Det er rigtig ærgerligt for mange prognoser mener, fremtiden er de små innovative autentiske virksomheder og iværksættere.

 • Du får redskaber, du kan bruge i adskillige situationer og kombinationer.

 

 

 

 

 

 1. Angsten for succes kan være en af grundene til, du ikke kommer i gang med at hjælpe dig selv og andre.
 2. Frygten for at fejle holder mange tilbage. Vi skal turde fejle, vi skal ikke være perfekte.
 3. Manglende tro på dig selv, gør at du ikke flytter dig, eller får spurgt om hjælp. Du skal bare vide, at du ikke, og jeg gentager, du skal ikke have alle svarene.

På den nye spirituelle coach uddannelsen får du øvelser, der løfter din intuition så du kan fornemme, hvilke spørgsmål din klient har brug for du stiller.

 

 

 

 

 

Hver 4. dansker har stress!

Det dur da ikke. Alt for mange mennesker føler sig stressede, pressede, ensomme og kede af det. Hovedårsagen er ofte manglende overblik og vanestyrede negative mønstre. Med de redskaber og den selvindsigt du får som spirituel coach, bliver du rigtig god til at dykke ned i det, der føles tungt og umuligt, så du sammen med klienten kan vende det, for at få det lyse og positive flow frem.

Jeg tror ikke på positiv tænkning flytter ret meget alene, så på uddannelsen arbejder vi med meget mere end tankens kraft, vi handler.

En god spirituel coach drives af nysgerrighed, empati og interesse frem for fordømmende adfærd, hvilket er det vi ofte er drevet af, når vi ikke er selvkærlige. Du vil lære, hvordan du stiller spørgsmål der åbner og uddyber, så følelser går fra stilstand og modstand til flow og lethed. Jeg ved, at du vil elske at arbejde med det.

På uddannelsen kommer du bl.a. til at udforske:

Modul 1 – Selvkærligheds-modulet.

Vigtigheden af at finde din egen resursekilde, og hvordan du holder din energi i topform. Du skal ind til din kerne, ind til din power. Når du ikke længere står i vejen for dig selv, kan du lettere finde din retning. Sammen finder vi ud af, hvad dine første skridt skal være for, at du kan gå de næste.

Meditation, indre ro og bevægelse er nøgleordene.

Modul 2 – Spejl-modulet.

Vi ser på, hvordan du kan bruge din egen sjæls historie i forståelsen af det, din klient kommer med. Spejling er et fantastisk redskab, både i dit eget indre arbejde, men også sammen med din klient.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Spejling.

Modul 3 – Selvtillids-modulet.

Find den absolut bedste måde at se dig selv på. Forstå hvorfor du gør som du gør og hvordan du kan vokse. Du får redskaber til at lede og guide uden at være autoritær. Vi taler om, og arbejder med den fantastiske effektive sjælshealing, i første omgang er den til dig selv så du kan begynde at løfte din vibration bevidst.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Hesteviskeren og Pauseknappen.

Modul 4 – Visions-modulet.

På dette modul får du den visionære brille på, og ser på hvordan du kan lytte til din intuition, så du kan hjælpe dig selv, og din klient, med at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi gennemgår de 4 væsensled i auraen, og taler om “hvor det kommer fra”.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Fra A til B

Modul 5 – Helikopter-modulet.

Du får redskaber til at se udfordringer og situationer fra forskellige perspektiver. For at træffe gode beslutninger er det vigtigt at kunne se flere sider af samme sag.

Vi går i dybden med Livsprincipperne: Firkantshandlingen, og Din have, min have.

Modul 6 – Sjælshealing-modulet.

Spirituelle coaching er så meget mere end spørgeteknikker, det er en dialog fra sjæl til sjæl. På dette modul arbejder vi meget med intuitiv indføling, og hvordan du kan være kanal for healings energien. Sjælshealing er yderst effektivt til både børn og voksne uanset, hvilken udfordring de kommer med.

Fra modul 6 til modul 8, vil det være en god ide, at du hjemme, sætter tid af til at øve med 2-4 øve-kaniner, ikke kun hvis du ønsker at kunne tilbyde spirituel coaching efter endt uddannelse, men fordi gennem øvningen får du det hele meget bedre ind i dine celler. Vi husker følelser langt bedre end noget andet.

Modul 7 – Vibrations-modulet.

Du vil opdage, at du langt behøver at have været i klientens sted, eller have gået samme vej for at kunne hjælpe. Universet har matchet jer, det er der en højere mening med, og din opgave er at forblive observerende, men opmuntrende i din egen energi mens klienterne er i deres.

Vi går i dybden med Livsprincippet: Vibrationstrappen.

Modul 8 – Synligheds-modulet.

Din indre styrke hjælpes frem i lyset. Har du lyst til at holde foredrag, eller bare kunne tale fra hjertet så andre kan mærke dig, så glæd dig til at stå i din lyskegle – pladsen er din. Du får redskaber til at steppe op, op i vibration, op på scenen. Du har nu en form for plan eller strategi, der er let at følge uanset hvilken retning du vil.

Ud over de 8 fysiske lørdage får du også:

 • En skøn afslappende meditation, der støtter op om din proces.
 • Alle 8 fysiske mødedage optages på lydfil, så du kan genlytte eller følge med, hvis du er forhindret i fremmøde.
 • 3 personlige Skype-supervision sessioner à 50 minutter med mig i løbet af uddannelsen, hvor vi dykker ned i det du ønsker.
 • 2 fjernhealinger undervejs på uddannelsen. Datoerne frigives 14 dage før, og kan bruges igen og igen.
 • En lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, eller komme med kommentarer mellem modulerne.
 • De Livsprincipper vi gennemgår på uddannelsen får du også på video.

 

 

 

 

 

Vidnesbyrd fra Bente Boel:

Med de tre skype sektioner, vi har haft i uddannelsen, er der blevet arbejdet intens med mine udfordringer, de har været meget forløsende og givtige.

En uddannelse som jeg er super glad ved at have taget – med mange redskaber som skal bruges igen og igen, både for klienten men så absolut også til mig selv.

Dortea er en fantastisk underviser, skarp og dygtig til at give input og lære fra sig, med en skøn og dejlig humor.

Tak til dig. Kærligst

Bente Boel. BeBo’s Alternativ www.benteboel.dk

***

Alt dette modtager du og det hele tilbydes med en 100% garanti. 
Hvis du beslutter dig for at denne uddannelse alligevel ikke er noget for dig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra din registreringsdato, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt uddannelsen endnu ikke er startet.

Er du klar til ny vibration?

Den spirituelle coach uddannelse er til dig, der vil leve i harmoni med dig selv og din energi ressource, samtidig med at du “smitter” eller hjælper dem omkring dig. Når du er i højere vibration “smitter” det af på dine nærmeste, og dine klienter.

Vil du fortsætte dit liv som hidtil, eller er du klar til massiv ændring?

Du bliver som spirituel coach i stand til at vende helt hjem til din sjæls kerne, så du kan være den person du ønsker at være til glæde for dig selv, dine medmennesker og eventuelle klienter. Du vil modtage redskaber til at løfte, støtte og heale dig selv med, så du stoppe kampene i dig selv. Du vil få redskaber så du kan balancere i alt det du møder i livet lige fra alle dine relationer, til din arbejdsplads, og ikke mindst dit parforhold.

Du bliver gladere og lever i en højere vibration af flow.

 • Spirituel coach er ikke kun en titel, det er en øjenåbner og en livsstil.

Du vil i takt med du bliver bedre til at forstå dig selv og måden du reagere på, opdage at din intuition kontinuerligt bliver skærpet.

Alt bliver mere meningsfyldt jo dybere du forstår dig selv –

og dine klienter, når du vælger at arbejde med spirituel coaching professionelt.

Hvem er du?

1. Du er allerede massør, coach, terapeut, rådgiver, HT`er, mentor, akupunktør, zoneterapeut, kostvejleder, clairvoyant, medie, yogalære, på vej i en uddannelse eller arbejder på en eller anden måde med mennesker.

*

2. Eller vil du gerne lære dine egne ressourcer bedre at kende, så er den spirituelle coach uddannelsen til dig. Uddannelser er et step op i din nye energi.

Har du tidligere taget en spirituel uddannelse hos mig, kan du se den spirituelle coach som en overbygning:

 • Er du fx. T.T. eller spirituel healer giver coach uddannelsen dig fantastiske redskaber til den spirituelle samtale.
 • Er du allerede spirituel mentor, spirituel rådgiver eller sjælshealer kender du flere af Livsprincipperne, men der vil helt sikkert være noget du kan blive end skarpere til, og det hjælper jeg dig med.

Kombinationen af samtale, rådgivning, sjælshealing og coaching er kommet for at blive – og vokse sig endnu større.

Du skal kun melde dig til uddannelsen, når du virkelig er seriøs med, at du personlig ønsker større indre ro, balance, flow og mere energi. Du forpligter dig ikke til at hjælpe andre end dig selv – men… du kommer nok alligevel til at smitte din omverden når du finder din dybere positive kerne.

Kombiner med: 7 skridt til succes med din egen virksomhed

Uanset om du allerede har en solovirksomhed eller ej, om du vil arbejde med klienter eller ej, så er onlinekurset: De 7 skridt super spændende at gå. Vælger du, eller overvejer du, på et tidspunkt at blive soloselvstændig, så hjælper De 7 skridt dig f.eks. til at finde ud af, hvad du helt præcis vil arbejde med, hvem din målgruppe er og hvordan dine kunder får øje på dig.

Du behøver ikke deltage på onlinekurset, eller have lyst til at drive din egen virksomhed for, at tage imod dette bonus tilbud som De 7 skridt er. Onlinekurset er blot et ekstra tilbud til dig – og det kan gøre dig mere klar til at finde ind til det, du kan hjælpe verden med. Og vi bliver aldrig for kloge, eller gamle til at lærer nyt, vel?

Du skal ville arbejde med dig selv og tage ansvar for det.

Du modtager på modul 8 et smukt certifikat. Den spirituelle coach uddannelsen ikke en diplomuddannelse i noget, der kommer til at ligge og samle støv i din skuffe. Det er en uddannelse, hvor du henter noget frem i dig som allerede er der. Jeg hjælper dig med at vække dine iboende kræfter, så du kan gå den vej du er sat på jorden for at gå.

Der er ingen eksamen, ingen test, ingen ubehageligt pres. Alle universelle love er i spil, og Karmaloven virker. Du yder det bedste du kan, og modtager det bedste du kan.

Hele uddannelsen tages i et samlet forløb over 8 moduler. Det meste forgår faktisk hjemme i stuen hos dig i dit tempo, når du har tid. Hjemmeopgaverne er meditation, refleksion, bevægelse, kreativitet og øve-opgaver. Fra modul 6 frem til modul 8 skal du gerne have 3 øve-kaniner mellem hver modul. Ved at øve får du Livsprincipperne meget bedre ind i dine celler.

De 8 fysiske mødedage er på Fanø. De fysiske mødedage optages så de kan genlyttes, eller hvis du er forhindret i fremmøde. Kombinationen af hjemmestudie/træning og fysiske møder ved jeg fra tidligere uddannelser virker rigtig godt.

Igennem uddannelsen vil du modtage 2 fælles fjernhealinger, så du kan rense og slippe det i dig du har brug for, for derefter at fylde dig med ny energi og bedre flow. Det er helt naturligt at der kommer bumps og ubehag undervejs, men du vil også opdage at når du vælger at reagere på en nye måde føles resultaterne meget lettere.

Når du, ikke er i flow vil dit liv føles som tungt, besværligt, uoverskueligt, drænende, selvsaboterende, støjende og fattigt på mange måder.

Når du er flow, vil du føle dig roligere og alligevel energifyldt. Du vil mærke tilliden til det, der sker i livet sker så du kan samle din nødvendige erfaring. Du vil leve ud fra din sjæls kerne og stemme, og opleve rigdom på nye måder du ikke tidligere havde turde tro på.

 • Klarhed. Med klarhed over der hvor du står lige nu, ser alt lysere ud.
 • Strategi. Med strategi kan du udtænke og planlægge den rigtige strategi så tingene sker.
 • Inspiration. Du vil i den grad føle dig motiveret til, at leve dit liv på højeste vibration og i flow, til glæde for dig om dine omgivelser.

Hvem er jeg så?

 

 

 

 

 

Egentlig er jeg bare mig, og har skabt mig et job og et liv, hvor jeg gør det jeg virkelig holder af. Jeg har gjort min passion, som er at se muligheder og potentialer i andre, til min levevej. Klinikken på Fanø startede jeg i 2001, og i Dragør fra 2014, men været selvstændig siden 1996, dengang så jeg muligheder i heste som ofte var opgivet af andre.

Jeg går altid efter det, der driver mig og vækker noget i mig, og er blevet rigtig god til at slippe det der ikke beriger min sjæl. Jeg har uddannet spirituelle rådgivere, mentore, healere og clairvoyante siden 2006, og er selv bl.a. uddannet clairvoyant konsulent hos nu afdøde Gertrud Berlon, og Master Business Coach fra Manning Inspire, plus har meget andet erhvervserfaring jeg kan trække med ind i dette uddannelsesforløb. Her kan du læse mere om, hvad jeg ellers tidligere har arbejdet med.

Healing, intuition og flow er altid med i mine sessioner og nu vil jeg gerne give det videre til dig.

Det praktiske:

 • Undervisningen på de fysiske dage er fra 11.00 til 16.30.
 • Vi mødes i Helsehuset på 1.sal, 6720 Nordby Fanø.
 • Du kan med fordel parkere din bil på Esbjerg-siden, det tager kun 3 minutter at gå til Helsehuset fra færgen.
 • Medbring en frokost-madpakke (kan lægges i køleskabet). Jeg byder på eftermiddagskaffe med lidt sødt til.
 • Medbring indesko og noget at skrive med.
 • Kommer du langvejs fra og ønsker overnatning på Fanø, er det let at finde en billig overnatning.
 • Der er max. 12 deltagere på holdet.

Er vi to et match?

 

 

 

 

 

Inden du, betaler må du gerne sende mig dit match-skema, også selvom vi kender hinanden. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan støtte dig i uddannelsesforløbet.

Du finder match-skemaet: her

Har du brug for vi tager en afklarende snak om forløbet er noget for dig? Så sender du mig dit matchskema til: kontakt@dortea.dk, og så har du mig i 15 minutter på telefonen eller på Skype, hvor du kan stille opklarende spørgsmål.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Pris for holdet til sep. 2020:

Betalt samlet 35.000,-

Tilmelding starter 1. januar 2020

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Eller betal i rater:

Same pris ved ratebetaling = 38.000,-

Dkk. 5.000 i depositum ved tilmelding + 5 rater à 6.600 ,- der opkræves på faktura.

Tilmelding starter 1. januar 2020

Dine fakturaer til ratebetalingen modtager du efterfølgende på mail:

 • 6.600 til betaling den 1. okt. 2020
 • 6.600 til betaling den 1. nov. 2020
 • 6.600 til betaling den 1. dec. 2020
 • 6.600 til betaling den 1. jan. 2021
 • 6.600 til betaling den 1. feb. 2021

Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner.

Se venligst dortea.dk`s handelsbetingelser her

Andre betalingsmuligheder:

Dit jobcenter eller din A-kasse kan evt. være mulige medspillere for dig, men vær opmærksom på bevillingen og papirarbejdet  kan være langsommelig. Den spirituelle coach uddannelse kan være netop det kærlige skub du har brug for, når du er klar til at arbejde med dig selv.

Bruttolønsordning:

En interessant mulighed for at lade skat hjælpe dig med at få uddannelsen billigere. Måske kan det hjælpe dig. Der er nogle betingelser der skal overholdes, men tal endelig med din arbejdsgiver om muligheden. Det kan godt betalte sig! Se yderlig på: Skat.dk her