Spirituelle bøger

“I selskab med ånder”

En bog om clairvoyance og inspiration til dit liv.

Forside I selskab med ander

ISBN 978-8799328802 
200 sider. Hardcover. Vejl. 249,- Udkom 2010.

Den trykte hardcover bog kan købes hos din boghandler eller lånes på biblioteket. (Mit private lager af den fysiske bog er udsolgt.)

Køb e-bogen: “I selskab med ånder” her

Køb lydbogen: “I selskab som ånder” her

Pressemeddelelse:

“I selskab med ånder” er en bog for dig, der gerne vil vide mere om den åndelige verdens begreber og som måske gerne selv vil arbejde videre med din egen personlige udvikling. Dortea fortæller i bogen om, hvordan sygdom fik hende til at skifte fra en liv med heste og rideskole, til i dag at leve af at hjælpe andre gennem clairvoyance og homøopati. I bogen får du både klientberetninger og øvelser du kan gå i gang med.

“I selskab med ånder” var min debutbog, og med den blev jeg optaget i Dansk Forfatter Foreningen –  super stolt.

Anmeldelser

  • Lektørudtalelse fra DBC: (Kun 25% af alle bøger får lektørudtalelse, jubbii) – En personlig beretning med et indhold, der rækker ud over det personlige. Let at læse med budskab til mange. “I selskab med ånder” er til interesserede, der gerne vil læse en god, personlig beretning om et liv med ånder, og samtidig selv udvikle sig.  
  • Boganmeldelse set på SAXO.com: “I bogen: “I selskab med ånder”, blev der åbnet en helt ny verden for mig. Jeg elsker den måde Dortea jordnært og ærligt beskriver det åndelige, det gør den nem at læse,forstå og forholde sig til. Hun prøver IKKE på at overbevise eller pådutte nogen noget, det kan jeg godt lide. Ydermere er fremgangsmetoderne til diverse øvelser beskrevet på sådan en måde, at man nemt kan bruge den som opslagsbog senere. Jeg kan varmt anbefale bogen og jeg kan ikke vente med at gå igang med Dorteas næste bog. Hilsen Beth.”
  • “Kære Dortea. Jeg har læst din fantastiske bog: I selskab med ånder. Jeg var en tur på biblioteket med min datter. Som jeg plejer skulle jeg lige se, om der var nogle spændende spirituelle bøger. Helt tilfældigt, eller var det? faldt jeg over din bog. Da jeg startede med at læse den, var det som at læse om mig selv, det i sig selv, var jo ret spændende. Jeg har selv clairvoyante evner, som jeg blev bevist om for ca. 3 år siden. Jeg har og gør stadig, deltaget på forskellige kurser, for at udvikle mig. Jeg vil sige dig tusind tak for, at du har skrevet bogen. Du har skrevet på en levende og letlæselig måde og ja tegningerne, de er jo noget helt for sig selv. Tusind tak og mange varme tanker. Venlig hilsen Ania.” 

Køb e-bogen: “I selskab med ånder” her

Køb lydbogen: “I selskab som ånder” her

“Spøger det?”

Få mere ro i sindet og hjemmet.

 

ISBN 978-87-99328819
200 sider. Paperback. Vejl. 199,- Udkom den 11.11.11. 

Den trykte bog kan købes hos din boghandler, samt lånes på biblioteket. 

Køb e-bogen: “Spøger det?” her

 Pressemeddelelse

“Spøger det?” og fornemmer du at der er andre i huset end dig? Er du eller din teenager i ubalance, eller opfører din hund sig underligt? Det kan skyldes åndelig aktivitet i dit hus. Men dét kan du heldigvis selv gøre noget ved nu.
Kunne du tænke dig en ekstra indtægtskilde, vil du bare gerne hjælpe dine venner med at rense deres huse, eller vil du gerne have bedre energi og flow i dit eget hjem? Med bogen “Spøger det?” – få mere ro i hjemmet og sindet, får du både svar, og konkrete anviser til hvordan du selv kan skabe en bedre indre ro – både i dig selv og i dit hjem. Bogen er en af de første, om ikke den første, på dansk om emnet. 

Dortea Berg-Jensen er et kendt og respekteret medie og har i mange år arbejdet med clairvoyance og husrenselser, nu giver hun erfaringen videre gennem en hyggelig og letlæselig bog. Bogen anbefales såvel til den læser, der bare er nysgerrig, som til den, der ønsker vejledning i husrenselser. 

Anmeldelser 

  • Lektørudtalelsen fra DBC: 
  • Kun 25% af alle trykte bøger får lektørudtalelse!!!
  • “Det er en ganske hyggelig og underholdende bog om spøgeri, husrensning og hus healing. Dortea Berg-Jensen henvender sig med denne bog til okkult interesserede, og specifikt til dem, der er nysgerrige med hensyn til fænomenet husrensning/hushealing.”  

Boganmeldelse fra BILKA.dk:“Spøger det?” er endnu bedre end Dorteas Berg-Jensen første bog. Jeg kan ikke fornemme at det spøger i mit hus men fik alligevel rigtig meget ud af at læse bogen. Der er mange spændende historier og jeg syntes man lære rigtig meget og jeg vil også prøve at heale mit soveværelse som det bliver beskrevet i bogen hvordan man kan gøre det. Det er rigtig dejligt at nogen står frem med deres historier som man kan læse i bogen. Bogen kan anbefales til alle syntes jeg. God læsning Carson

Fra Clairvoyant Foreningens medlemsblad:“Spøger det?”: Alt i alt en rigtig god bog, som jeg ganske sikkert vil anbefale mange at læse. Både kursister, klienter og andre clairvoyante. Hilsen Rikke Mors / Common Sense”

Boganmeldelse fra SAXO.com. “I sin nyeste bog “Spøger det?”, tager clairvoyant Dortea Berg-Jensen os med på job, i den åndelige verden, som vi jo alle er en del af. På hendes helt naturlige og ligefremme facon beretter Dortea om sine oplevelser og erfaringer omkring både husrensning og healing af samme. Endvidere giver hun også let forståelige råd og vejledninger til, hvad man selv kan gøre for at få det bedre; både i sit hjem og i sindet. En rigtig god og lærerig bog, der både er hyggelig og spændende at læse. Kan varmt anbefales !! Linda K. Andersen”

“Hej Dortea.
Jeg bliver lige nød til at fortælle dig at din nye bog er super god og brugbar! Nem at forstå og tilgængelig for mennesker der vil prøve kræfter med det åndeligt, rense og heale huse m.m. En bog der absolut er brug for, og jeg kender ikke nogen lign. bog på dansk! Fik også selv inspiration, selvom det er meget lig med det jeg selv gør, men gode forklaringer jeg selv kan bruge og give videre.
Super godt gået Dortea!! Forsat god sommer.
De bedste hilsner
Adelena Dortea Sofia Bejer
www.sophiamaria.dk/
 www.hjerterejser.dk”

Køb e-bogen: “Spøger det?” her

“Spirituelle øvelser”

Til din personlige udvikling  

FORSIDE Spirituelle øvelser

ISBN 978-87-995678-1-2
204 sider. Hardcover. Vejl. 249,-

Den trykte hardcover bog kan købes hos din boghandler, samt lånes på biblioteket.

Køb  e-bogen: “Spirituelle øvelser” her

Køb lydbogen: “Spirituelle øvelser” her

Pressemeddelelse 

Din indre balance eller mangel på samme, ses og afsløres, i din udstråling og i din aura. Dortea Berg-Jensen, fra Fanø, har arbejdet professionelt med clairvoyance og meditation i mere end ti år, og i hendes nye og 3. bog “Spirituelle øvelser”, får du helt konkrete øvelser til, hvordan du kommer i bedre kontakt med dig selv og din spiritualitet. 

Bogen er både til dig, der interesserer sig for clairvoyance og spiritualitet, og til dig, der gerne vil arbejde med personlige udvikling. Og når du gør det, vil du opleve at du er en bedre leder, både for dig selv, og for andre.

Anmeldelser 

  • “Jeg tog hul på Dorteas seneste bog “Spirituelle Øvelser” midt i en hverdag fuld af stress og sorg. Bogens ro og visdom gjorde mig godt. Jeg følte mig i kompetente og erfarne hænder, og blev stille og roligt mindet om al den hjælp vi som mennesker modtager hvert eneste minut. Bogen er fyldt med livsvisdom, praktiske råd og er gennemsyret af høj etisk bevidsthed. Det er en bog, som mange vil kunne have glæde af at læse og tage frem igen og igen, for der er masser af redskaber i værktøjskassen. Dortea deler gavmildt ud af såvel viden som erfaringer og oplevelser. Nænsomt og kærligt, så alle kan være med. Spirituelle øvelser er en rigtig GOD bog, en god guide for dig, der ønsker at udforske og udleve dit fulde potentiale og lære at lytte til dit indre. Der er gode råd til meditationspraksis, til opmærksomhedsøvelser og til større spiritualitet og menneskelig udvikling. Anette Harbech Olesen Mad for livet”
  • “Bare at holde bogen i hånden var en utrolig lækker fornemmelse, og jeg glædede mig utrolig til at finde ud af, om indholdet svarede til det flotte udseende. Det gjorde det. Fin beskrivelse af mødet med den spirituelle verden, som Dortea beskriver lige så fantastisk som den er. Respekt for den spirituelle verden er en tydelig rød tråd gennem bogen. Jeg elsker afslutningen på afsnittet om, hvordan man lettere kan falde i søvn ” God nat. Sov godt”. Den er bare så sød og kærlig. Jo tak – jeg sov godt – da jeg endelig kunne løsrive mig fra bogen. Alle øvelser er grundig beskrevet og med samme fremgangsmåde til hver øvelse. God fornøjelse og læselyst til en rigtig fin, enkel bog, som også kan bruges som opslagsbog til spirituelle øvelser. Agnete Jørgensen
  • “Endnu engang deler Dortea Berg-Jensen ud af sin store erfaring som clairvoyant konsulent. I bogen spirituelle øvelser? lukker hun op for posen af inspirerende øvelser og teknikker, hvor man kan udvikle sig selv og sin spiritualitet. Foruden de forskellige øvelser som Dortea også anvender på sin clairvoyance skole på Fanø, er bogen beriget med små beretninger og oplevelser, fra blandt andet tidligere kursister. Dette gør bogen rigtig hyggelig at læse, da den ikke kun indeholder øvelser, men også giver indsigt i andres spiritualitet og måder at arbejde med det på. ?Spirituelle øvelser? er som Dorteas andre bøger skrevet i et letforståeligt sprog, og på hendes naturlige og ligefremme facon. Bogen henvender sig både til øvede samt nybegyndere, der gerne vil udvide deres horisont og videreudvikle deres spiritualitet. For eksempel er der gode vejledninger til meditation- og åndedrætsøvelser, som alle kan have glæde af. God læsning fra Linda K. Andersen.”  

Køb  e-bogen: “Spirituelle øvelser” her

Køb lydbogen: “Spirituelle øvelser” her