Spøger det hos dig?

Privat husrensning

  • Har du brug for at finde ud af, eller forstå hvad, der rumsterer og hvem der eventuelt er på besøg i dit hjem?
  • Kan du fornemme der er “nogen” uden at du rigtigt kan se dem?
  • Eller har du bare lyst til at gøre din boligs energi bedre og mere opløftende?

Du finde mange svar i min bog:  “Spøger det?.

Bogen indeholder mange gode brugsanvisninger, og forslag til hvad du selv kan gøre.

spoegerdet

Jeg skrev bogen “Spøger det?” fordi jeg tror, at hvis du er en af dem, der fornemmer åndelig aktivitet, så er du sikkert også en af dem, der selv kan bringe ro og balance ind i billedet igen. Giv det et helhjertet forsøg efter anvisningerne i bogen, og lad dig positivt overraske over, at du måske selv kan.

Vil du hellere have jeg besøger dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail, så finder vi en tid. Ventetiden er som udgangspunkt er ca. 2-12 uger.

Når der er åndeligt besøg, åndelig aktivitet i en bolig eller f.eks. i din stald, kan det give sensitive mennesker og dyr ubehag, som f.eks. koncentrationsbesvær, søvnproblemer, træthed, indre uro og angst.

Når man føler sig drænet for energi over længere tid følger sygdom ofte efter. Derfor er det en god idé at forsøge, at skabe en bedre energi og balance både for de to- og firbenede.

Med min bog “Spøger det?” under armen, og med lidt øvelse kan det lykkedes for dig, at bringe åndelig aktivitet i ro, og måske også finde ud, hvem der er på åndelig besøg – især hvis du har tillid til at du kan, og lytter til de impulser der kommer til dig undervejs.

Øver du dig, kan du sikkert blive så god, at du også kan rense dine venners huse. Det vil de elske dig for, fordi der er brug for dygtige hus-rensere.

En dygtig hus-renser er ikke nødvendigvis det samme som at være clairvoyant. En hus-renser fornemmer energi og vibration og kan hjælpe med at lette energien og slippe blokeringen.

En clairvoyant kommunikerer med ånder.

Reference fra en glad gårdejer – efter en husrensning:

“Hej søde Dortea.
Synes det er gået rigtig godt efter du har været her… Jeg synes jeg sover bedre.. De drømme jeg ofte har, er svære at huske nu her, og jeg kan sove bedre hvis jeg tager en lur en formiddag, det har jeg haft problemer med før, fordi hovedet køre rundt selvom jeg sover… så på den måde har det ihvertfald hjulpet meget. Så det er super dejligt.. 
Er også begyndt at male lidt i huset, efter min farmor mente jeg skulle flytte mere ind… Så jeg bevæger mig langsomt frem. 
Efter du har været her, er min store hund Boss blevet meget opmærksom på ham manden tror jeg. Han går ofte amok og gøer helt vildt henne ved døren hvor du kom ind, så ved ikke om manden er begyndt at gå forbi oftere, eller hvad det lige er der er med ham. Hvordan kan det egentlig være at hunden fornemmer ham, kan han se ham, eller hvordan fornemmer den ham?? (Ja, kære Erik, her vil jeg jo foreslå du læser min bog “Spøger det?” kh Dortea)
Synes det har været super skønt med besøg af dig, og det har ligesom rettet nogle ting ind, i form af at man ved hvem der render rundt her, og den slags.. Det hjælper på det, så nu går jeg og snakker lidt med manden, så må vi se om han høre mig…

Kærlig hilsen
Erik Fredeslund”

Hvad koster en husrensning?

Fra Dkk 3.000 inkl. 25% moms.

Timepris Dkk. 1.000,- inkl. 25% moms.

Når jeg bestilles til en hus-rensning påregner jeg arbejdstiden fra jeg tager hjemmefra til jeg er hjemme igen. Herunder kan du se pris-specifikation med h.h.v. Dragør, og Fanø som udgangspunkt inkl. udgifter til benzin, slidtage på bilen samt færgebillet når Fanø er udgangspunktet.

Priseksempel for 60 minutter hos dig, med Fanø som udgangspunkt:

15 minutters ankomsttid før færgeafgang
15 minutters færgetid
30 minutters kørsel til location/dig.

60 minutter hjemme hos dig.

30 minutters kørsel hjem
15 minutters ankomstid før færgeafgang
15 minutters færgetid

180 minutter /3 timer i alt.

Er transporttiden til og fra dig kortere, og med 3 timer som udgangspunkt, har jeg bare længere tid hos dig inklusiv i prisen.

Prisen dækker benzin og slidtage på bilen samt færgebillet (Dkk ca. 200).
Ovenstående pris dækker befordring til f.eks.: Esbjerg, Tjæreborg, Varde og Ribe. Max. 45 km fra Fanøfærgen.

= Dkk. 3.000,-

Ved mere end 1 times kørsel fra Fanøfærgen kommer der tillæg på Dkk 500 pr. påbegyndte ½ time.

Pris eksempel til Haderslev:

Fra Fanøfærgen 103 km og en rejsetid 1,5 time og et hjemmebesøg på max. 1,5 time pris 3.000,- + 1.000,- i tillæg = 4.000,-

Priseksempel for 60-110 minutter hos dig, fra Dragør:

30 – 60 minutters kørsel til location/dig.

+ 60 minutter hjemme hos dig.

+ 30 – 60 minutters kørsel hjem.

180 min./3 timer i alt.

Er transporttiden til og fra dig kortere, og med i alt 3 timer som udgangspunkt, har jeg bare længere tid hos dig inklusiv i prisen.

= Dkk. 3.000 inkl. 25% moms.

Prisen dækker benzin og slidtage på bilen.

Ved mere end 1 times kørsel fra Dragør kommer der tillæg på Dkk 500 pr. påbegyndte ½ time.

Sagt mere enkelt: Min timepris er den samme som på klinikken = 1.000,- pr. påbegyndte time.

Betaling:

Dkk. 3.000,- Betales når datoen for hjemmebesøget fastsættes. Evt. tillæg for kørsel eller hvis du ønsker hjemmebesøget forlænget, betales på selve dagen.

Når vi har aftalt datoen, betaler du pr. bank eller Mobilpay. En husrensning ligestilles med et kursus, se handelsbetingelserne her

OBS!

Prisen inkludere ikke private sessioner. Og jeg ønsker ikke at blive filmet, eller på anden måde optaget undervejs, med mindre vi har en klar aftale inden vi mødes, tak.

Du skal kun booke mig fordi du har tillid til mit arbejde, og ikke fordi jeg skal overbevise nogen om noget. Jeg gider ikke overbevise nogen om noget…

Hvis du har hunde i boligen, er det en stor fordel at de ikke går med rundt mens jeg arbejder, for de har det med at “tale” og det kan godt tage noget af tiden fra selve hus-rensningen. Efter runden i huset kan vi sagtens inddrage hunde eller fx. heste hvis du ønsker det.

Min sensitive næse kan ikke lide røg, så ingen cigaretrøg mens jeg er i boligen, tak.

Send mig venligst en mail på kontakt@Dortea.dk og forklar ganske kort, hvad du ønsker husrensningen skal dreje sig om, tak.

Vores aftale:

For at lette planlægningen og for at vi har klare aftaler mellem os, vil jeg gerne at al kommunikation foregår pr. mail, tak. Send en mail hvis du spørgsmål og når du ønsker vi skal aftale en tid.

PS.

Jeg har ikke lyst til at kommenterer på hus-renselser, hvor andre medier har været inde over. Hvad, andre medier, danske eller udenlandske, siger og gør, hverken kan eller ønsker jeg ikke at forklarer eller redegøre for. – Det må du selv spørge dem om, tak for din forståelse.

Glæder mig til vi skal mere sammen.

Kærligt Dortea

Reference fra en glad mor- efter en husrensning:

“Hej Dortea. 
Herhjemme går det faktisk rigtig fint. Vi har fået byttet om på værelserne som du forslog til husrensningen. Jeg har flere gange taget en snak med min søn omkring den uro han mærkede og jeg synes faktisk at han nu igen er et velfungerende barn. Han får ingen rysteture, ingen uro, og han kan være alene hjemme. Den afdøde farfar, han kalder selv oldefar, er stadig hos os, men nu er han også med ham overalt hos hans far, skolen, og hos kammeraterne og han har det rigtig fint med det.

Så tusinde tak for alt din hjælp det har været lærerig og en stor hjælp for os som familie.

Kærlig hilsen 
Annisette”