Står du helt stille eller går du?

Vi går hver vores Camino.

Caminoen kan være en indre eller en ydre rejse, og ofte er den begge dele på en gang.
Vi starter jo alle et sted, og starten kan være en udfordring, men det er det første skridt jo ofte – uanset hvad første skridt er starten på.
Tro på det lykkedes, det du gerne vil – og øv dig, øv dig meget og alle steder, og når som helst. Se på dem, der er gode til computerspil, mindfullness eller sang, de øver hele tiden eller mindst en gang om dagen. Det er et valg.

Ja eller nej?

Et nej, et afslag, en afvisning betyder bare den man taler med eller viser det for ikke er klar eller ikke har lyst til at se mere. Move on og tal med den næste. “Der kommer altid en sporvogn og en pige til…”
Tænk, hvis ingen troede på du fik lært at gå? Men det gjorde du – du står her nu – JUBBIIII
 
Mange i mit netværk har meldt sig ind i doTERRA, eller overvejer det, derfor vil jeg gerne forklare lidt om, hvad der skal til, hvis man gerne vil bruge olierne til andet end at styrke sit immunsystem og sit humør med .
Vil du udover at nyde godt af oliernes skønne virkning, også tjene lommepenge skal du bygge.
Hvad gør en bygger:
Du bygger ved, at vise andre olierne og ved at hjælpe andre med at signe op som WHOLESALE (kunder) og WELLNESS ADVOKATS (delere eller byggere).
 
En bygger har en trofast investering (i fx. olier, hudplejeprodukter, vaskemiddel og vitaminpiller efter eget valg og sammensætning) hver måned, og kan køber vare til sig selv, eller til videresalg til (retailpris) til venner, kollegaer eller kunder.
 
Er du bygger kan du fx tage første skridt ved, at invitere 2-3 veninder eller familie til kaffe og en olie snak, hvor de kan smage og dufte til olierne og lære dem at kende, og du kan øve dig i at besvare spørgsmål, og være taknemmelig for det de spørger om. Søg og undersøg på vores sider, og find svarene på det du ikke ved noget eller nok om. Vær ikke nervøs for at lave fejl.
 
Som bygger kan du fx også invitere en anden bygger til at holde en workshop eller et foredrag hos dig, hvis du ikke selv er til det. Den der hoster arrangementet invitere sine veninder, og den der “står på scenen” invitere sine veninder. Den man er inviteret af, eller har hørt om arrangementet af, er nok den man signer op hos. Der er kunder nok til os alle.
 

Synlighed er forskellig

En bygger deler erfaringer om olierne på opslag, nyhedsbreve, blogs, vlogs, med veninder, på sit job eller lignende, og besvare de spørgsmål der kommer på det, og hjælper interesserede videre.
 
Når en bygger har fundet på noget smart, et opslag, et foredrag, en workshop, så glæd dig over det – og gør det samme, men tilfør DIT eget personlige tvist, så det bliver dit. Den dybe tallerken ER opfundet, så vi behøver ikke opfinde nye påhits selv. Alt i doTERRA handler om at hjælpe, dele og undervise hinanden i vejen til succes. Den vej er individuel.
Alt der er autentisk og personligt elsker vi.
 
Vi hjælper alle hinanden ved at stille spørgsmål, og svare, hvor andre kan se spørgsmålene. Der er ingen dumme spørgsmål og der er en olie for alt – også hvis man føler sig lidt fortabt indimellem.
Vi er alle i samme træ, samme firma, så vi vokser sammen. Der er ikke noget i doTERRA der er hemmeligt, og det kan være lidt svært at forstå, hvis man er vandt til at holde kortene tæt til kroppen.

Rigtig eller forkert

UANSET HVOR i træet du står, kan du få succes. Virkelig uanset. Når man bygger sit træ placerer man dem man signer op, hvor man tror på størst succes både for vedkommende og en selv. En bygger med et stort netværk, vil man fx. gerne have i sin Frontline, fordi de sikkert bliver gode byggere. Alle er vigtige i træet, og vi kommer alle til at lave rod i den. Så, er det bare op på hesten igen du.
Når du fx har bygget 3 byggere under dig, på på din Frontline får du en Power Of 3 (PO3) bonus på 50dollar, og det er bare starten.
Vi taler mere om det hele undervejs, uanset om du er Wholesale eller Wellness.
Det er ikke et Quickfix til at blive rig, men en mulighed for at bygge sig en sund forretning.
 
Og på byggedagene for Wellness`er dykker vi endnu mere ned i spørgsmål og inspiration.
TAK fordi du er med på dette olieeventyr, som vi vist ikke rigtig kender hverken vejen eller målet på.
 

Med tålmodighed kommer der indsigt.

Har du lyst til at læse mere, klikker du her, og vil du endnu mere, og med i mit team når du har læst det, sender du mig en mail, så finder vi en tid.
underskrift
Kærligst

Efterlad en kommentar