”Sunde valg med essentielle olier”

Overspringshandlinger, overvældelse, indre uro og manglende indre tro er bare nogle af de følelser, der er med i de flestes hver dag.

Motion, meditation og latter løfter din vibration. Og til at understøtte dét, kan du også bruge essentielle olier.

Jeg hedder Dortea Uggerhøj, men dét ved du nok, og er antroposofisk heilpraktiker (homøopati), clairvoyant og spirituel coach. Jeg vil gerne give dig inspiration til, hvordan du kan dufte, drikke og smøre dig med olier, så du bliver bedre til at slippe og transformere de følelser du ikke længere har brug for, samtidig med at du skruer op for det du ønsker mere af, så du kan træffe gode sunde valg.

I min hverdag bruger jeg mange forskellige olier, og det er bl.a. dén erfaring jeg deler ud af. Jeg er Gold i doTERRA og har været med i godt et år. En af det vigtigste grunde til at jeg valgte netop de olier er, at der er dokumentation for at de er 100% det der står på etiketten, og firmaet støtter et kæmpe velgørende arbejde ude i verden hos de lokale bønder, hvor olierne høstes.

Online workshop:

Vil du med til en online workshop, så er det på et Zoommøde, hvor du sidder hjemme hos dig selv, hvor du kan have kaffe, te, pen og papir klar.

Torsdag den 8. okt. kl. 20-21.00.

Du tilmelder dig, ved at sende mig en besked på messenger eller her på en mail. Så sender jeg dig linket til Zoom to dage før. Det er en god idé at du har instaleret Zoom på forhånd, det er gratis.

Workshoppen er for dig, der ikke allerede er med i doTERRA – eller er med i mit team.

 

Der er begrænset antal pladser. Bliver du forhindret må du gerne give besked i god tid, tak.

PS. Fik jeg sagt, det er gratis, det koster dig kun et smil, når vi ses på Zoom.

Kærlig hilsen

Dortea

Efterlad en kommentar