Vi kvinder, har mange udfordringer, en af dem er overgangsalderen. Nogle af os har vildt meget fysisk ubehag fx større eller mindre svedeture og mange mærker ømhed og tørhed i skeden, mens andre har de ondeste ukontrollerede humørsvingninger – og nogen får begge dele.
 
Jeg støttede min egen overgangsalder med homøopatiske midler, og kom rimelig let igennem min menopause med en happy krop. Idag anbefaler jeg essentielle olier til at støtte den process. Og kan du læse hele mit svar til en kvinde, der spurgte til den udfordring i går, herunder:

Godmorgen skønne Dortea.

Jeg tænkte på om du havde en olie der kan hjælpe mig.
Jeg kæmp sveder max , så jeg er driv våd. Jeg skal være hvid brud, jubbii. Men kan slet ikke se mig ud af, at skulle stå og kæmp sved i fin kjole, makeup , håropsætning og slør …
Her udover sover jeg dårlig, har hovedpine og muskelspændinger. Jeg ved godt det er overgangsalderen. Men jeg tænkte, der måske var en olie der kunne hjælpe?
Knus og kram XXX.
Mit svar:
Selvfølgelig skal vi da have styr på den menopause, det skal du ikke lide med, og da slet ikke på din store dag. Jeg forhandler ikke olierne, men formidler, hvordan du også kan blive medlem i doTERRA.
Mit forslag kunne være, at du valgte at købe disse 3 olier:

Clary Sagde

Beskrivelse
Clary Sage er kendt for sine beroligende egenskaber og fordele for huden, og en af de mest afslappende, beroligende og afbalancerende æteriske olier.

Indånding af Clary Sage ved at dryppe 2 dråber i hånden og koppe over mund og næse et minuts tid, når du har brug for ro, og den fremmer følelser af afslapning og ro, samt giver mulighed for en god nattesøvn.

Anvendelser
I løbet af din menstruationscyklus skal du gnide tre til fem dråber på maven for en beroligende massage.
Kombiner evt. med Roman Chamomile og tilføj olien i badevandet til et stressaflastende bad.
Diffus eller anvend på puden om natten for en afslappende søvn.
Føj til shampoo eller hårbalsam for at fremme sundt hår og hovedbund.
Kombiner med doTERRA fraktioneret kokosnøddeolie til at massere, berolige eller forynge huden.

Geranium

Beskrivelse
Geraniums er et medlem af Pelargonium-slægten af blomsterarter, og dyrkes på grund af deres skønhed og til parfumeindustrien. Mens der er over 200 forskellige sorter af Pelargonium-blomster, bruges kun et par få som essentielle olier. Anvendelse af æterisk olie af Geranium stammer fra det gamle Egypten, da egypterne brugte Geranium olie til at forskønne huden og til andre fordele. I den viktorianske æra blev friske geraniumblade anbragt ved formelle spiseborde som dekorative stykker og om nødvendigt konsumeret som en frisk kvist, faktisk bruges plantens spiselige blade og blomster ofte i desserter, kager, gelé og te.

Som en æterisk olie er Geranium blevet brugt til at fremme udseendet af klar hud og sundt hår – hvilket gør det ideelt til hud- og hårplejeprodukter.

Geranium er også kendt for naturligt at afvise insekter.

Det hjælper med at berolige nerver og mindske følelser af stress, og løfter din følelse af egenkærlighed, så du kan få øje på din egen indre som ydre skønhed.

Anvendelse:
Brug som et aromaterapi dampbad til ansigtet til at forskønne huden.
Tilføj en dråbe til din fugtighedscreme for en bedre virkning.
Geranium er fantastisk til både tørt og fedtet hår. Påfør et par dråber til din shampoo eller balsamflaske, eller lav din egen hårbalsam.
Diffuser aromatisk for en beroligende effekt.

Wild Orange

Koldpresset fra skrællen. Wild Orange er en af doTERRAs mest solgte æteriske olier på grund af dens energigivende aroma og flere sundhedsmæssige fordele. Wild Orange, der er højt i monoterpener, har stimulerende og rensende egenskaber, hvilket gør den ideel til at understøtte en sund immunsystemfunktion, når den bruges internt. Det kan tages dagligt at rense kroppen. Wild Orange forbedrer enhver andenessentiel olieblanding med en frisk, sød, forfriskende aroma.

Diffuse Wild Orange giver energi og løfter sind og krop, mens luften renses. 

Wild Orange “siger”:

Der er nok af alt. Der er nok til alle.

Anvendes:
Tilføj et dråbe til dit vand hver dag for at tilføre smag og for at fremme dit generelle helbred.

Diffuse for at løfte humør og energiniveau og friske luften.
For en energigivende boost, fordel en til to dråber i håndfladen evt. sammen med lige store dele Peppermint og Frankincense. Gnid håndfladerne sammen og inhaler dybt fra håndfladerne, gnid derefter på bagsiden af nakken.

Som sagt sælger jeg ikke olier direkte, du kan vælge at signe op og blive enten kunde eller formidler/forhandler.
Når du bliver medlem i doTERRA, hvilke man er for at kunne shoppe og få 25% rabat, får du også adgang til en App, der giver svar på nærmest alt. Hvad den foreslog kan du se på billedet.
Så det jeg vil foreslå dig er, at du enten melder dig ind og køber de 3 olier + et års medlemskab til 25€. Eller køber et af de af enrolement kit som du kan se på min hjemmeside (i dem er medlemskabet inkl.). Vælg det sæt der passer til det du ønsker at investere, men jeg vil klart anbefale et sæt med en diffuser/forstøver da det er en meget behagelige og effektiv måde at få oliernes fine virkninger på.
Min hjemmeside med mere info på finder du her: https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/ og har du lyst til en afklarende snak om, hvor vidt du vil være regulær kunde eller formidler, så giver du bare lyd igen. Håber dette gav dig forklaring til at træffe dit næste valg uden at blive irriterende varm, men bare hot og pivlækker til din store dag.
Tak fordi du skrev, det gav mig anledning til at svare på et spørgsmål, som mange ikke taler om.
Knus Dortea

Efterlad en kommentar