Tålmodighed og taknemmelighed

Jeg arbejder alt det jeg kan og den næste ledige tid til   sittings/clairvoyance fra medio januar. Det samme gælder for nye klienter der ønsker konsultation til heilpraktik (homøopati), supervision eller healing.

Klienter der allerede er igang med et forløb kan naturligvis regne med deres faste aftaletider.

 

Jeg er meget taknemmelig over, at kunne arbejde med det job jeg allerhelst vil, men er også nødt til at holde fast i, at jeg ikke presser flere klientaftaler ind end jeg føler jeg kan stå inde for. Derfor håber jeg, man vil tænke på at bestille tid i god tid, for jeg vil glæde mig til at se DIG. Send mig gerne en mail på kontakt@dortea.dk så finder vi en tid til dig, tak.

 

Når man har reserveret tid, vil jeg gerne notere at man kan kontaktes HVIS der kommer et afbud, men det kommer der heldigvis sjældent.Ved afbud kontakter jeg dem der står i min kalender i den rækkefølge man har bestilt tid.

Jeg skriver ikke nogen op til en afbudstid uden at vi ellers har en seriøs aftale. “Først til mølle”.

 

 

TAK for tålmodigheden og på glædelig gensyn.

Efterlad en kommentar