Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Tanker fra den første uge i 2019.

Lad os gøde det i os, der skal gro. Og slippe det, der ikke længere er brug for.

Naturen er nærmest hele tiden i forvandling, og slipper lige nu en masse for så at springe ud til foråret. Det sker helt af sig selv. Den beder ikke om noget, og afspejler dog alligevel verden omkring sig. Det gør vi mennesker også. Vi spejler hinanden – hele tiden. Det du får øje på hos andre, er noget du enten nyder hos dig selv, eller har en udfordring med.

Udfordringen kan være, at vi ikke kan bede andre om mere, eller forandring, med mindre vi selv ændre os. Og, er vi klar til det, eller vil vi hellere “dø” lidt hver dag, det er op til dig, hvad du vil.

Hele forvandlings- forandringsprocessen starter indefra, inde i dig. Når noget trigger os, er det tegn på noget skal ændres. Og fordi vi ikke kan opdrage ej heller kontrollere andre, så må vi gribe indad, i egen barm først, forandring må ske indefra.

Du må finde en bedre måde at reagere på, hvis den du udtrykker ikke føles givende for dig, eller relationen. Du må finde en ny måde, der måske kan føles som en stor udfordring de første par gange, men som på den lange bane vil gøde dit indre liv bedst. Og du kan først gør det når du erkender, at du vil en forandring. Du kan ikke gøre det for andre, du kan og skal kun gøre det fordi du ønsker en forandring. Det er dit liv, det er dit valg, det er din selvkærlighed til dig selv.

For at give dig et lille hint om dit valg er rigtigt for dig, så mærk efter om dit valg lander i dig med støj eller fred? Fred, så er du landet i flow. Med støj, ja så er der stadig plads til forbedring. Prøv igen, prøv noget andet. Forvent ikke andre ændre sig, før du selv har ændre mønster.

Alt starter indefra, og vi ved jo egentlig ikke hvorfor andre gør som de gør, så hvorfor ikke bare øve os i at blive i egen have og arbejde med selvkærlig.

Sagt på en anden måde: Du lader dig selv op indefra, f.eks. gennem meditation, en gåtur eller træning, ude i fællesskabet finder du ud af om det virker for dig, det du gør. Måske skal der skrues op for det du gør, eller måske er det noget andet du skal gøre for at få det gode resultat. Måske kan du selv finde hoved og hale i det, ellers find en du kan bede om hjælp hos.

Det eneste du ved med sikkerhed det er, hvordan du har det lige nu, og især hvordan du vil reagere på det du møder i fremtiden.

 

Efterlad en kommentar