Vi er alle født med en god intuition og et livsformål.

Men af forskellige grunde bliver det ofte skubbet i baggrunden, og har vi glemt eller gemt det. Vi lytter ikke, og går ikke efter dét, vi nyder at hjælpe andre allermest med. Det skal ændres.

På mine uddannelser får du redskaber, teknikker, svar på spørgsmål, tillid og erfaring til at gå efter dét, der er din essens og dit formål her i livet.

Uddannelse og personlig vækst er fantastisk til selvindsigt.

Når du ikke kender dit formål for dét du gør, eller ikke gør det med dit unikke touch, kan dine kunder ikke mærke dig. De kan ikke finde dig blandt de mange andre der sælger noget lignende.

Og det resulterer ofte i manglende kundeflow (læs; du tjener ikke nok) og det betyder at du før eller siden brænder ud og må lukke forretningen.

ALLE, også dig, har noget helt unik og det skal hentes frem, så du kan leve af det du brænder allermest for.

Vidnesbyrd:

Ditte Kilbak Faktisk var jeg i tvivl, for jeg så både rødt, gult og blåt i min målgruppe ? men efterhånden som jeg har arbejdet med dit materiale, så ikke længere ? jeg er rød med en del blåt og min målgruppe er gul. Dette er mit 3. Markedsføringskursus og det er første gang jeg har fået ‘fat’ om dette sådan helt i bund, så mange tak for det ???

Dorte Skou Vinther. Journalist og tidligere TV vært. “Ja, dit kursus satte gevaldigt fart på, så jeg kunne springe ud som fuldtidsselvstændig ??? Et super udgangspunkt og fundament som jeg stadig har glæde af ?????”

  • Tænker du det bliver alt for uoverskueligt?
  • Ved du ikke, hvor du skal starte?
  • Er du nervøs for om det kan betale sig?

Bare rolig, du behøver ikke være IT-nørd for at få succes med mine online kurser. Jeg er med dig hele vejen, det er mig der indtager alle videoerne, og du altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål.

Jeg vil glæde mig meget til, at vi to, skal følges et stykke på livets vej. Herunder kan du se de kurser, der kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Kærligst
Dortea

SPU H2. Gruppefoto 3

Spirituel coach Inklusiv en Facebookgruppe til spørgsmål etc.

Intuitive clairvoyante samtaler Inklusiv en Facebookgruppe til spørgsmål etc.

7 skridt til: Succes i din egen virksomhed Inklusiv en Facebookgruppe til spørgsmål etc.

7 skridt til: Find dit livsformål

7 skridt til: Bedre selfies Inklusiv en Facebookgruppe til spørgsmål etc.

 

LÆS HER HVORDAN DU KAN SE ET AFSNIT AF ONLINE KURSERNE INDEN TILMELDING.