Uddannelse

Vi er alle født med en god intuition og et livsformål.

Af forskellige grunde bliver det ofte skubbet i baggrunden, og vi kan have glemt eller gemt det. Vi lytter ikke, og går ikke efter dét vi nyder at hjælpe andre allermest med. Det skal ændres.

På mine uddannelser får du redskaber, teknikker, svar på spørgsmål, tillid og erfaring til at gå efter dét, der er din essens og dit formål her i livet.

Uddannelse og personlig vækst er fantastisk til selvindsigt.

Når du ikke kender dit formål for dét du gør, eller ikke gør det med dit unikke touch, kan dine kunder ikke mærke dig. De kan ikke finde dig blandt de mange andre der sælger noget lignende.

Og det resulterer ofte i manglende kundeflow (læs; du tjener ikke nok) og det betyder at du før eller siden brænder ud og må lukke forretningen.

ALLE, også dig, har noget helt unik og det skal hentes frem, så du kan leve af det du brænder allermest for.

Vidnesbyrd:

Ditte Kilbak – Om: “7 skridt til succes i din virksomhed”: Faktisk var jeg i tvivl, for jeg så både røde, gule og blå kunder i min målgruppe, men efterhånden som jeg har arbejdet med dit materiale, så ikke længere. Jeg er rød med en del blåt og min målgruppe er gul. Dette er mit 3. Markedsføringskursus og det er første gang jeg har fået ‘fat’ om dette sådan helt i bund, så mange tak for det.

Dorte Skou Vinther  Journalist og tidligere TV vært – Om: “7 skridt til succes i din virksomhed”: Dit kursus satte gevaldigt fart på, så jeg kunne springe ud som fuldtidsselvstændig. Et super udgangspunkt og fundament som jeg stadig har haft storglæde af.

SPU H2. Gruppefoto 3

Spirituel coach Til dig, der ønsker solide redskaber til din spirituelle udvikling. Halv online (kan tages helt online), halvt fysiske.

FLOW healer Til dig, der vil lære spirituel healing både til dig selv – og til dig, der vil give det til andre. Fysisk kursus i Varde. Holdstart 19. sep. 2021.

7 skridt til: Succes i din egen virksomhed Online kursus til dig, der vil opleve naturligt kundeflow. Start i dag.

7 skridt til: Find dit livsformål  – Til dig, der vil finde din indre kerne og vej i livet. Online kursus, tag det lige nu.

7 skridt til: Bedre selfies Tag bedre selfies, der spejler hvad du kan og hvem du er til SoMe. Online kursus, tag det lige nu. Kræver kun du har en mobil med kamara.

Jeg vil glæde mig meget til, at vi to, skal følges et stykke på livets vej. Kurserne er sammensat så de kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål inden tilmelding.

Kærligst
Dortea

LÆS HER HVORDAN DU KAN SE ET AFSNIT AF ONLINE KURSERNE INDEN TILMELDING.