Vi skal fortælle til hinanden

Er det mon det, der er ved at ske?

I 30`erne sagde Martinus Thomsen, en af vores okkulte mestre noget om, at der kom en tid, hvor vi skal arbejde færre timer, og leve mere af at fortælle hinanden historier.
Længe inden TV var opfundet sagde han også noget om, at vi ville komme til at se på “levende” billeder på væggen. Vildt ikke?
Vi lever i en tid med kæmpe forandringer. Hav din fremtidsdrøm på plads. Slip modstanden, gå med i tillid og se hvad der sker. Der sker det, der kan, det du kan lukke dig op for.
I går holdt jeg et doTERRA info. møde på Zoom for nye kunder eller førstegangs købere, det var superhyggelig og kan anbefales, hvis du er bygger i doTERRA.

Jeg er ikke sælger!

Godt det så aldrig handler aldrig om at sælge, men at fortælle om din egen erfaring med olierne.
Vi er mange her i teamet, der allerede er selvstændige og vi ved at det ikke altid skal handle om at sælge, men om at yde god service.
Det er faktisk kun hver tiende gang man sælger. Håber den tanke kan være med til at minimere din frygt for at fejle et salg. Du skal ikke sælge, men give god service, opmuntring, råd, vejledning, info etc. Og altså ikke sælge.
Lad os sige du taler med ti mennesker om olierne, du sælger ikke, men fortæller fx hvad en bestemt olie har gjordt for dig (du deler din viden/erfaring). Kun hver tiende “behøver” sige:
“Sådan en olie kunne jeg også godt tænke mig.”
Er det ikke en rar tanken? Kun hver tiende. Nogen andet jeg oplever, der bremser mange er, at blive spurgt om noget man ikke kan svare på. Et af de store emner er fysiske sygdomme. Med mindre du er læge er mit forslag, at du slipper angsten for ikke at vide, hvad du skal svare ved at spørge:
“Hvilken følelse gemmer sig bag den smerte?
Olierne er nemlig rigtige gode til at støtte følelser. Og når først du har taget hånd om følelserne er det lettere at komme til det fysiske. Nogle gange tager det lige så lang tid at slippe noget, som den tid du har holdt på det, men måske går det hurtigere.
Essentielle olier er ikke kvik-fixer, men naturens reneste råvare på flaske.”
Vi er så vandt til at tage en pille når noget ikke virker, men vil vi helt bag om smerten er vi nødt til at tænke metasundhed. Hvad skyldes smerten?
Har du lyst til jeg holder et nyt info. møde så kom med et forslag (her i kommentarfeltet) til, hvad jeg skulle tage udgangspunkt i – og hvorfor, så finder jeg en dato. Næste gang bliver det på Youtube og ikke Zoom.

Efterlad en kommentar