Instagram og Facebook lyver!

Jeg elsker dog begge dele. De billeder vi lægger op på de sociale medier er ofte en løgn. Er billederne ikke redigerede med filtre, så er de i det mindste med helt rette vinkel. Men gør det noget? Ikke det mindste. Jeg elsker det.

Ofte er det en måde at inspirere os selv på, og andre, til at leve lettere og gladere. Vi har brug for at minde os selv om, hvad og hvor vi er på vej hen, også når vejen er mudderet, som den indimellem er for os alle.

Vi må gøde og nurse det vi ønsker der skal vokse. Inspirationen og motivationen skal gødes dagligt, og ikke bare en gang i mellem. Det er okay, at livet indimellem ikke er rosenrødt og endnu ikke der, hvor du ønsker det skal være.

Tro på dit indre drømmebillede.

I forhold til at kunne leve af min forretning dortea.dk på Fanø, tog det mig et års tid, hvor jeg havde et andet job, inden jeg kunne trække min første rigtige løn. Hele det år havde jeg et billede i mit indre om, hvordan min forretning og mit liv skulle se ud. Og det virkede.

dortea.dk i Dragør har stadig ikke helt fundet sin form, jeg arbejder på sagen. Mærker efter, eksperimenterer, skipper, ændre og justerer så det hele tiden føles bedre og bedre, og pt. er der gået et par år med det. Alt er fint, jeg nyder processen og lærer samtidig noget hver dag.

Tag ejerskab om den nederen-modstands følelse du måtte have omkring det, du er i gang med. Erkend den er der, se det indre smukke billede, og gør så noget ved det.

Mod og frygt opvejer ikke nødvendigvis hinanden, der er plads til begge. Vi behøver ikke undgå angst, eller tro vi skal leve et perfekt liv, for at kunne tage modige valg. Giv dagligt din sjæl noget smukt at se på, Instagram, Facebook og naturen eksempelvis.

Valget er dit.

Efterlad en kommentar