Webinar – Skriv din egen bog

Sider du og tænker at det kunne være ret hyggeligt at skriv en bog?

Ved du godt at dine oplevelser er helt unikke for dig, ja, det vidste du godt, men ved du også at andre virkelig gerne vil læse om, hvad du har oplevet? Det tror du ikke på? Men, sådan er det altså, bare se på alle de vildt mange tv-udsendelser der er om reality. Vi vil gerne ind i stuerne til hinanden, vi er nysgerrige. Vi er mennesker. Vi vil gerne hinanden, vi vil bare selv bestemmehvornår. Derfor er det en rigtig god idé, at du skriver din bog om dét du kan, om dét lige præcis du er god til, eller lige præcis dét dine tanker går ud på.

 

Onsdag den 16. april inviterer jeg til et gratis webinar. “Skriv din egen bog”. Jeg har holdt dette webinar engang før, men du er selvfølgelig velkommen igen, lige så vel som nye. Det eneste det kræver af dig for at være med på webinar er: At du sidder ved en computerskærm kl. 19.30. Du skal kunne få lyd ud af din skærm, jeg skal ikke kunne hører dig. Lyden er oftest best når man sidder med “lyttebøffer” eller lignende. Jeg vil egentlig ikke anbefale dig at sidde med en tablet/Ipad, men det er selvfølgelig op til dig. Vi slutter kl. 20.30.

 

  • Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på: bioklinik@fanonet.dk
  • Din tilmelding bekræfter jeg i løbet af 24 timer, har du ikke modtaget mit svar er det fordi jeg ikke har modtaget din mail.
  • Seneste tilmelding er onsdag kl.16. april kl. 18.00 og der er begrænset tilmelding.
  • Jeg “lukker” dig ind i mødelokalet kl. 19.15 den 16. april. Hvordan det foregår, og hvor det er får du på en mail fra mig dagen før.
  • Det er ikke et must, men er du min ven på Facebook og har du liket siden, bliver den side og back-up, hvis når går skævt. Hvilke det jo bare så let kan med alt den teknik.
  • Det er en ret stor fordel at alt andet er lukket på din computer når du linker på webinaret. Facebook siden kan du eventuelt have klar på din telefon.

 

Det lyder måske besværligt, men det er virkelig en vild skøn måde at være på kursus på. Du sidder hjemme ved din skærm, med fødder oppe, en kop te og så har vi en god time sammen. Dét er da smart. Du får forhåbenlig lidt ny inspiration og jeg får øvet mig i noget jeg gerne vil blive bedre til.

 

Så, velkommen til gratis webinar onsdag den 16. april.

 

Ps.

Nej, jeg ved ikke hvornår det kommer næste gang. Det kommer nok an på hvornår ånden lige er over mig.

 

Efterlad en kommentar