Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Workshops

Alt starter med en følelse.

Kan du ikke rigtig finde ud af, at træde rigtigt ind i den energi du ved, du fortjener?

Det er tid til at lytte til din sjæls hvisken.

Det kan være ret svært at komme ud ad “hamsterhjulet” og slippe gamle mønstre, og komme ind i et nyt og bedre flow – sammen med andre er det altid lettere.

3 x Flow bevægelse:

Søndag den 8. dec. 2019 kl. 09.30 – 11.30 (færge 09.10)

Søndag den 5. jan. 2020 kl. 10.30 – 12.30 (færge 10.10)

Søndag den 2. feb. 2020 kl. 10.30 – 12.30 (færge 10.10)

Kom med til en skøn blanding af guidet meditationer, De 5 Tibetanere, Livingyolatesøvelser (en blanding af yoga, pilates og dans) understøttet af olier fra doTERRA.

Du er velkommen uanset om det hele er ganske nyt for dig eller ej.

Tag hånd om dit tempel, bevæg din krop, sid i ro, kontroller dine tanker, tænk taknemmelighed og bliv en gladere udgave af dig selv.

Vi skal være mellem 6 og 12 deltagere. Kom i løstsiddende tøj, eller leggins + top og bare tæer. Lad tasker og fodtøj blive i entreen. Dagen optages ikke, men du er velkommen til selv at optage meditationerne på din Smartsphone.

Alle 3 gange = Dkk. 600,- (Uanset om du deltager en, to eller alle tre gange.)

BOOK DIN PLADS HER

OBS. Efter køb er der ingen mulighed for refusion eller ombytte, du er selvfølgelig velkommen til at forære din plads til en anden. Giv gerne besked hvis det bliver nødvendigt.

…………………………………………

Spirituel workshop

Selvfølgelig kommer der mange flere spirituelle workshop. Følg med på mit nyhedsbrev, så ved du først om tingene.