Velkommen til dortea.dk

Tilmeld dig, helt uforpligtende, mit nyhedsbrev, jeg kvitterer med et af Livsprincipperne i din mail. Fremover udkommer nyhedsbrevet hver tirsdag.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Book tid

1:1 session

En session er aldrig en spådom, men handler om råd, forslag, og vejledning til det du står med.

Jeg stiller mange opklarende spørgsmål fordi jeg er uddannet Master coach hos Manning Inspire, stiller skarpt og intuitivt fordi jeg er Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, og kommer med mange gode råd fordi jeg har en stor livserfaring og er Spirituel mentor fra Christine Ejlvig. En session hos mig er ikke nødvendigvis i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Når vi ses, ser vi på, hvad der skal til for at du kan tage dit næste skridt.

Du behøver ikke vælge på forhånd, hvad vi skal se på i din session, dog er det en god idé at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil have ud af sessionen.

Her kan du se, hvad jeg kan tilbyde dig i en SESSION 

Vi kan ses på Fanø, på Skype, tales ved på telefon

eller i Dragør fra 1. september 2018

Online booking knap

I min online- kalender kan du se samtlige ledige tider de næste 3 måneder frem.

Jeg skriver ikke op til afbud, da det heldigvis er så sjældent jeg får afbud.

Vi kan ses på Fanø:

På Skolevej 8 i Bioklinik i Nordby kan jeg på hverdage tilbyde dig 1:1 sessioner kl. 14.00, 15.00, 16.00 og 17.00

Du kan læse mere om 1:1 session på Fanø her

Book din tid direkte på:

Online booking knap

Vi kan ses online på Skype eller telefon:

Online Skype- og telefon-tiderne er på hverdage kl. 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 og 17.00

Jeg sagtens stille skarpt på dig via Skype, som hvis vi sad over for hinanden fysisk. Er du ikke vandt til at bruge Skype så øv dig en gang eller to inden vi to skal ses, så du får mest mulig ud af sessionen.

Du kan læse mere om 1:1 session online her

Book din tid direkte på:

Online booking knap

Skal vi ses i Dragør:

Vi har solgt vores hus i Dragør, jeg regner med at jeg har nye lokaler i Dragør klar til 1. september 2018, og glæder mig til at byde velkommen.

I Dragør kommer jeg til på hverdage at kunne tilbyde dig 1:1 sessioner kl. 10.00, 11.00, 12.00 og 13.00

Akuttider:

Der udover er det kun akuttider jeg kan fremtrylle, de er til dobbeltpris fordi de ligger i min fritid.

Bekræftelse:

Dagen før vores aftale modtager du en bekræftelse pr. mail eller SMS via bookings-systemet. Modtager du ikke denne bekræftelse, må du endelig kontakte mig så du ikke møder forgæves op, tak. Du er selv ansvarlig for at møde op på det aftalte tidspunkt.

Optagelse af din session:

Du er naturligvis meget velkommen til selv at optage sessionen på din Smartphone.

Når vi mødes fysisk kan jeg tilbyde dig sessionen optaget og efterfølgende sendt til dig pr. mail via Dropbox. Dette er et tilbud, for der gives ingen garanti på hverken optagelsen lykkedes, kvalitet og lyd. Optagelsen slettes ugen efter din session.

Når vi har en online-session på Skype eller mobil kan jeg ikke tilbyde at optage sessionen, men kan foreslå du selv optager online-sessionen evt. på din Smartphone.

Force Majeure:

Jeg, Dortea Uggerhøj (tidl. Berg-Jensen) forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom, eller force majeure, og aftale ny dato for vores session, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste, hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt. Skulle der være kraftig storm eller højvande på Fanø på dagen (det sker 2-3 gange pr. vinter) for vores aftale finder vi selvfølgelig en ny dato til dig.

Se venligst betalingsbetingelserne her